Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Zrinski potpisao bivšeg veznjaka Gorice kojeg su trenirali Jakirović i Dambrauskas

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.09.24. | 15:37

Zanimljivo pojačanje

Iako je prijelazni rok odavno završio, povremeno bilježimo poneki zanimljiv potpis slobodnog igrača, a jedan takav dogodio se na istoku Hrvatske. Gojko Gadže novi je igrač Zrinskog Osječko 1664!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovaj 24-godišnji Metkovac je u karijeri promijenio veliki broj klubova, a samo u mlađim kategorijama igrao je za Neretvu, RNK Split, Inter Zaprešić i Osijek. Jedan kratki period proveo je u Jarunu, zatim je stigao do Gorice za koju je upisao i jedine nastupe u HNL-u. Bilo je to 2020. godine, u sezoni koju je obilježila pandemija koronavirusa, a u Gorici ga je vodio Valdas Dambrauskas.

Nakon Gorice, jednu sezonu proveo je na posudbi u Orijentu 1919, a u ljeto 2021. kao slobodan igrač prihvaća poziv Sergeja Jakirovića i potpisuje za Zrinjski. No, među Plemićima se nije nametnuo pa je raskinuo ugovor i vratio se u Orijent. Uslijedile su epizode u Croatiji iz Zmijavaca i Sesvetama, za koje je potpisao tijekom ljeta i nakon nekoliko tjedana ih napustio.

Novi klub tražio je nešto više od mjesec i pol, a u nastavku sezone pokušat će pomoći Zrinskom u popravku očajnog ulaska u sezonu. Trenutno imaju samo tri boda iz sedam utakmica, a umjesto o nogometnim, Zrinski je medijske stupce posljednjih tjedana punio nenogometnim istupima Ivana Komaka. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Prva nogometna ligaGojko GadžeZrinski Osječko 1664

Ostale Vijesti