Germanijak
Germanijak

Zrinjski gazi sve pred sobom! Sa sedam komada ispratio Igman i potvrdio prvu poziciju

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.10.24. | 20:30

Pod Bijelim Brijegom momčad Zrinjskog svladala je Igman iz Konjica rezultatom 7-1

U dvoboju 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, Zrinjski je u Mostaru bio uvjerljiv protiv Igmana s čak 7-1.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su bolje ušli u susret, stvorili nekoliko prilika te poveli zgoditkom Mirsada Ramića u desetoj minuti. Činilo se kako će Plemići imati ozbiljnih problema protiv čvrstih gostiju, ali da to ne bude tako pobrinuo se branič gostiju Almir Bekić. On je u svega 4 minute napravio dva vrlo oštra faula te zaradio dva žuta kartona. Ta sudačka odluka razljutila je gostujućeg trenera Husrema Musemića koji je zbog vrijeđanja glavnog arbitra zaradio crveni karton.

Isključenje trenera i igrača dovelo je do raspada gostiju. Već 6 minuta nakon isključenja Fran Topić je poentirao za izjednačenje s kojim se otišlo na odmor.

U drugi dio Zrinjski je ušao s dvije promjene. U igru su ušli Kiš i Ćuže što je najavilo katastrofu za Igman. U 51. minuti Zrinjski otvara golijadu pogotkom Marijana Ćavara, a svega dvije minute kasnije zabija i Tomislav Kiš. Do kraja utakmice pogotke su zabili fantastični Nardin Mulahusejnović, Mario Ćuže, Tomislav Kiš i Matija Malekinušić.

Nakon pogotka Mulahusejnović je napustio igru, a zamijenio ga je legendarni Nemanja Bilbija što je izazvalo euforiju među navijačima kluba iz zapadnog dijela Mostara.

Mostarce sada očekuje gostovanje u Doboju dok će Igman na svom terenu dočekati Posušje. (DFG)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ZrinjskiIgman Konjicbosna i hercegovinaBiH Premier ligaBiH Premijer liga

Ostale Vijesti