Foto: Germanijak
Foto: Germanijak

Zmajevo gnijezdo gori! Dalić i Kustić u loži , Armada raspjevana, Boysi su održali obećanje!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.05.24. | 18:24

Prije početka utakmice, kad je sa Sjevera krenulo ‘tko ne skače, dinamovac je’, u brojnim seizmološkim službama upalio se crveni alarm.

Finale smo htjeli, finale smo i dobili! Nakon otužne atmosfere na Maksimiru prije sedam dana i nogometa koji je bio prava antireklama, ova srijeda na Rujevici ponudila nam je ono što su svi zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svijetu i priželjkivali – praznik nogometa!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rujevički stadion još je jednom bio ispunjen do posljednjeg mjesta, atmosfera na i oko ‘Zmajevog gnijezda’ onakva je kakva i treba biti kad se igra finale Kupa, a u ložama su se našli brojni zanimljivi gosti poput izbornika Dalića, predsjednika Kustića i ostatka vrške HNS-a. Vidjeli smo i ministra Butkovića, gradonačelnika Rijeke Filipovića... Ovu utakmicu, za razliku od one prije sedam dana, nitko nije htio propustiti!

Armada je još jednom bila 12. igrač svoje momčadi, već 15 minuta prije početka utakmice krenuli su s glasnim navijanjem, a neposredno prije početka susreta, kad se sa sjeverne tribine povela ‘tko ne skače, dinamovac je’, od podrhtavanja tla vjerojatno se upalio crveni alarm u svim seizmološkim službama!

Boysi su, u kavezu, pružali otpor kakav su mogli. Doduše, s brojčano nadmoćnijom Armadom nisu se mogli boriti, ali su zato – ispunili obećanje! Najavili su kako više neće pjevati uvredljivu pjesmu ‘šugava Rijeko, smrdljivi grade...’ i toga su se držali. Što je svakako potez za svaku pohvalu I nešto na što bi se i druge navijačke skupine trebale ugledati! Podsjetimo, Armada je nakon kornatske tragedije prestala pjevati ‘gori Dalmacijo’, dok se jedan takav ‘fair-play’ potez Torcide i dalje čeka. No, doći će i to, ne sumnjamo ni najmanje.

U prvih 20 minuta pogodaka nije bilo, ali nogomet je bio – izvrstan! Zapravo, najslabiji pojedinac na terenu bio je čovjek u crnom, ali to je ionako odavno prestala biti novost u Hrvatskoj...

Oglas

Kup: Rijeka - Dinamo (UŽIVO)


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HNK RijekaRijekaDinamo ZagrebGNK DinamoHrvatski nogometni kupKupRabuzinovo Sunce

Ostale Vijesti