Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Zlatko Dalić: “Kovačića nema za Škotsku. Vezni red? Igrat će dva zadnja i jedan prednji”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.10.24. | 17:39

Izbornik reprezentacije najavio je dvoboj sa Škotskom na Maksimiru

U taboru reprezentacije sve je spremno za sudar sa Škotskom. Izbornik Zlatko Dalić uoči petog ovotjednog treninga Vatrenih na Maksimiru, izašao je pred medije i otkrio posljednje detalje uoči utakmice koja se igra u subotu s početkom u 18 sati.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Mateo nije s nama. Neće biti na raspolaganju za ovu utakmicu. Vidjet ćemo što će biti s Poljskom. Radili smo dobro, imamo još trening i mislim da smo spremni za utakmicu. Ostajemo pri onome što smo igrali protiv Portugala i Poljske. Bilo je dobro, nadam se da će biti još kvalitetnije. Cilj je osvojiti tri boda. Čeka nas težak i agresivan protivnik s blokom. Nema novosti, nema promjena. Ako danas bude u redu sa Šutalom, on će biti na svojoj poziciji”, rekao je Zlatko Dalić u uvodu pa se osvrnuo na veznu liniju bez Kovačića.

“Igrat će dva zadnja i jedan prednji. Imamo kvalitetu, rasporedit ćemo snage. Vesele me što ovi koji dolaze imaju tu kvalitetu i snagu za Hrvatsku”.

Je l' Dalić saznao nešto iz posljednjih analiza.

“Igrali su dvije teške utakmice. Poljska im zabila iz penala u zadnjoj minuti, Portugal je isto teško izašao s njima na kraj. Moramo biti oprezni u prekidima, da ne gubimo loptu. Morat ćemo biti strpljivi, oprezni i ne smijemo dozvoliti kontre i prekide. Puno smo na tome radili, vjerujem da smo to pripremili”.

Oglas

Liga nacija (A), skupina 1

Subota, 12. listopada

Hrvatska – Škotska, 18.00

Poljska – Portugal, 20.45

Utorak, 15. listopada

Poljska – Hrvatska, 20.45

Škotska – Portugal, 20.45

ODIGRAJ ODMAH!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zlatko DalićHNSVatreniHrvatska nogometna reprezentacijaLiga nacija

Ostale Vijesti