Život poslije Higuaina? Napoli će tražiti zamjenu među ovih pet igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 16.07.16. | 20:08

Gonzalo Higuain je jedna od zvijezda prijelaznog roka.

Početkom mercata se, očekivano, puno pričalo o Higuainu te dovodilo argentinskog napadača u vezu s mnogim klubovima. No, sve je to bilo na razini glasina dok se u priču nije uključio Juventus. 'Stara dama' je navodno dogovorila sve uvjete s igračem, ali Napoli za sada ne odustaje od aktiviranja izlazne klauzule koja iznosi 97 milijuna eura.

Hoće li Juventus isplatiti taj iznos, može li se u sve uključiti Arsenal, hoće li Napoli pristati na nešto manji iznos? Puno je pitanja na koja europski mediji pokušavaju dobiti odgovor, a neki su se već počeli baviti pitanjem njegovog nasljednika. Tako je internetska stranica Football Italia donijela listu koja, navodno, kola u uredima Napolija, a na kojoj se nalazi pet napadača.

Na listi se nalaze Alvaro Morata, Carlos Bacca, Simone Zaza, Mauro Icardi i Islam Slimani. Sva petorica igrača spominju se u rubrikama 'odlasci' svojih klubova, a Talijani špekuliraju kako bi najskuplji od njih koštao oko 40 milijuna eura. Po toj računici za Higuaina mogu dovesti dvojicu s ovog popisa, a i ostalo bi im još 'nešto sitno'…

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

prijelazni rokGonzalo HiguainAlvaro MorataCarlos BaccaSimone ZazaMauro IcardiIslam Slimani

Ostale Vijesti