Život je sjajan kad si Adebayor! Čeka Mourinha na zlatnom laptopu i dobija 140 tisuća eura tjedno (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 04.12.15. | 10:54

Kontroverzni napadač se vratio u rodni Togi gdje uživa u luksuzu oko kojeg je siromašno susjedstvo. Vozi bicikl, pleše, rekreativno zaigra nogomet i uvijek šalje istu poruku.

Nogometaš ste, ne igrate nogomet, a svakog tjedna vam se na račun slijeće oko 140 tisuća eura. Za neke bajka, za neke razočarenje ako žele da su na terenu, a za Emmanuela Adebayora obična svakodnevica. U kojoj neopisivo uživa.

Togoanski napadač je bez kluba od kada je u rujnu raskinuo ugovor s Tottenhamom u kojem je do granica živčanog sloma dovodio poslodavce i trenere. Klub s White Hart Lanea mu i dalje svakog tjedna isplaćuje plaću od 140 tisuća eura kao odštetu i tako će biti sve do 31. lipnja sljedeće godine ili dok se ne pojavi neki drugi zainteresirani klub. A nije da nema interesa za Adebayora.

Posljednjih dana se šuška da bi kontroverzni napadač mogao napraviti senzacionalni transfer u Chelsea jer je Jose Mourinho njegov veliki obožavatelj. Imali su dobru suradnju u Realu kada je Mourinho doveo Togoanca na posudbu iz Manchester Cityja gdje on nije igrao. Tada mu je Portugalac pružio ruku spasa i spreman je to uraditi opet jer ima ogromnih problema u ofenzivnom dijelu momčadi gdje mu nedostaje iskusan golgeter poput Adebayora koji bi igrao do kraja sezone kada bi Mourinho mogao ostvariti neke ozbiljnije planove na nogometnoj tržnici.

Da bi angažirao Adebayora, Chelsea bi morao pregovarati s Tottenhamovim predsjednikom Danielom Levyjem, a vrlo izgledna opcija bi bila da Spursi i dalje nastave plaćati dio plaće nogometašu dok bi Chelsea pokrio ostatak. Pored kluba sa Stamford Bridgea, Watford i West Ham se također spominju kao zainteresirani klubovi za napadača, ali i oni će morati naći rješenje što se tiče njegove visoke plaće tako da se Chelseaju daju najveće šanse za njegovo dovođenje.

U međuvremenu Adebayor se vratio u rodni Togo. Uživa u luksuznom životu s obitelji i prijateljima i bavi se svime osim nogometom.

Ponekad zaigra rekreativno, a na Instagramu izbacuje svoje fotografije i video snimke kojima opisuje kako uživa u životu. Na svakoj od njih stoji pouka 'Život je dobar'. Istu rečenicu je ponavljao trenerima u upravi u Tottenhamu kada su pokušavali raskinuti ugovor i prebacivali ga da trenira s juniorima. Na kraju su popustili...

Nije ni čudo da Adebayor ističe kako mu je život dobar kada se pogledaju njegove fotografije – na njima se vidi kako uživa u luksuznoj vili, vozi bicikl po siromašnom susjedstvu ili 'surfa' sa svojim zlatnim laptopom... 

Tekst preuzet s portala Mozzartsport.com

(Foto: Instagram)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Emmanuel Adebayor

Ostale Vijesti