REUTERS/Kai Pfaffenbach/File Photo
REUTERS/Kai Pfaffenbach/File Photo

Želite novi posao? Evo prilike! Engleski savez izbornika traži preko - oglasa!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.07.24. | 15:54

Sve piše na službenoj stranici tamošnjeg saveza

Trenutačno nadgledamo proces imenovanja sljedećeg glavnog trenera engleske muške seniorske momčadi, napisali su u uvodu oglasa za posao izbornika engleske reprezentacije iz tamošnjeg nogometnog saveza.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Doduše, napisali su i da imaju već nekoliko kandidata, ali da im ne smetaju niti novi prijavljeni.

Što trebate raditi? Kažu u tri točke: vodite i razvijajte englesku seniorsku mušku momčad kako biste osvojili veliki turnir i bili dosljedno rangirani kao jedna od najboljih momčadi na svijetu, uz to osigurajte nadahnuto vodstvo multidisciplinarnom tehničkom timu svjetske klase sa sjedištem u St. George's Parku i uz to razvijte i održavajte jake odnose s klubovima koji zapošljavaju engleske igrače.

Ako želite prijaviti svoj interes i ispunjavate gore navedene kriterije, učinite to putem e-pošte na [email protected] s koje ćete, tvrde, ako ispunite sve kriterije dobiti odgovor.

Naveli su i razlog ovakvog oglasa: Nogometni savez promiče jednakost, različitost i uključenost te pozdravlja prijave svih koji ispunjavaju kriterije. Ako imate bilo kakve zahtjeve u vezi s postupkom zapošljavanja ili intervjua, navedite to u svom popratnom pismu.

Sve detalje oglasa pogledajte OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Engleska nogometna reprezentacijaGareth Southgate

Ostale Vijesti