Armin Durgut/PIXSELL
Armin Durgut/PIXSELL

Zekić upisao novu pobjedu i skočio na vrh tablice, Soldo zabio u slavlju Sarajeva

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 12.08.24. | 19:28

Zekićev 'Bordeaux' je sada vodeći u BiH, a bivši HNL-ovci igraju ključne uloge

U 2. kolu bosanskohercegovačke lige Sarajevo je u Doboju savladalo tamošnju Slogu rezultatom 3-1.

digraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Sarajevo je od prve minute kontroliralo utakmicu, a već u 17. minuti je pao i prvi gol bordo momčadi. Đorđević je centrirao nakon prekida, Čelik skačio, ali u gužvi se najbolje snašao nekadašnji HNL-ovac Vinko Soldo i zabija za 1-0. Pet minuta kasnije skoro se i još jedan bivši igrač HNL-a upisao u strijelce. Bubanja je bio u dobroj prilici nakon još jednog prekida, ali nije uspio zabiti.

Nije to obeshrabrilo Zekićevu momčad. Već u 31. minuti Kyeremeh je pronašao Giorgija Guliašvilija, a Gruzijac je obišao Pavlovića i pogodio prazan gol za 2-0, da bi dvije minute kasnije u brzoj tranziciji Beganović odigrao povratnu loptu strijelcu drugog gola koji se još jednom upisao među listu strijelaca na susretu. Sloga je do pogotka došla u 41. minuti, a strijelac je bio Srđan Grabež.

Nastavila se dominacija momčadi Zorana Zekića i u nastavku, a golman Sloge morao je u nekoliko navrata spašavati svoju momčad. Iako je trener domaćih Vlado Jagodić napravio trostruku izmjenu na poluvremenu, to mu nije donijelo promjenu rezultata, ostalo je na kraju 3-1 za Sarajevo koji je na vrhu ljestvice sa maksimalnih šest osvojenih bodova u dva odigrana susreta. Valja napomenuti kako je Zekićeva momčad u sudačkoj nadoknadi ostala i s igračem manje nakon što je Kuprešak zaradio svoj drugi žuti karton na susrtu. U narednom kolu Sarajevo dočekuje GOŠK, dok će Sloga gostovati Posušju. (g)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

bosna i hercegovinaBiH Premijer ligaFK SarajevoZoran ZekićVinko Soldo

Ostale Vijesti