Sanjin Strukic/Pixsell
Sanjin Strukic/Pixsell

Zekić: “Sve što je moglo krenuti loše, krenulo je…”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.04.24. | 19:05

Trener Osijeka bio je zadovoljan kako je momčad odgovorila na gol Rudeša, dok Mladina nije bio nezadovoljan

Zoran Zekić vezao je dvije pobjede Osijeka. Nakon Koprivnice, uzeo je sva tri boda kod Rudeša te preskočio Lokomotivu na četvrtom mjestu HNL-a.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Shvatili smo ozbiljno, upozoravali da će biti teško. Pohvala za travnjak i ambijent. Sve što se ne bi trebalo dogoditi, nama se dogodilo. Dobiješ gol odmah nakon prekida. Dosta nervoze, grešaka. Najbolje je što smo zabili za 1-1 do poluvremena. Pa su nam igrači s klupe donijeli pobjedu", rekao je Zekić dodavši kako je svjestan problema s prekidima.

"To je za trenera užasno i deprimirajuće. I ja sam bio napadač pa se nisam nazabijao golova kod prekida kad te ljudi drže. Stvar karaktera i trenutka, ali to nam se ponavlja".

Lovrić se ukazao u praovm trenutku.

"Bio je u problemu, nije trenirao. Dva treninga je bio dobar i zaslužio je šansu te je dobro reagirao".

S druge strane, Davor Mladina je unatoč porazu vidio dobre strane Rudeša u utakmici s Osijekom.

"Zadovoljan sam. Smiješno je pričati, ali moram reći da smo imali dosta problema. Neki standardni nisu igrali. Ne mogu tražiti alibi, ali ovi momci koji su dobili šansu nisu još na nivou da odrade. Dali su maksimum, ne svi jer ima pojedinaca koji nisu bili na razini. Mogu biti zadovoljni utakmicom, ali vidite da to rješavaju izvanserijski igrači. Da nam nije zabio, ne vidim kako bi to dobili. Igrali smo otvoreno, nismo zabili taj još jedan gol", rekao je trener Rudeša koji se osvrnuo na atmosferu.

"Igramo kući. Puno smo goropadniji i bolji s pomlađenim sastavom. Mislim da ćemo moći igrati s protivnicima koji dolaze, Belupo, Varaždin i Istra. Ipak je razlika, igrali smo u gostima cijelu sezonu. Možda griješim, ali vi ste po našim prezentacijama vidjeli da smo ozbiljna ekipa. Samo individualno se to riješava…", zaključio je Davor Mladina.




Tagovi

Zoran ZekićNK OsijekDavor MladinaNK RudešHNL

Ostale Vijesti