Slaven Belupo/Screenshot
Slaven Belupo/Screenshot

Zekić otkrio što se događalo u svlačionici nakon potopa od Dinama pa ipak priznao: "Žalimo za tim golom za pobjedu" (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 31.07.22. | 22:07

"Da nismo imali i dosta netočnih dodavanja, dojam bi bio bolji, ali od dojma se ne živi."

''Jako dobra utakmica s naše strane. U prvom poluvremenu smo izdržali pritisak koji, moram primijetiti, nije bio prejak. U nastavku smo promijenili sustav, stavili smo Kvržića u poziciju polušpice, bliže napadačima. Imali smo velik broj izlazaka, što je rezultiralo šansama koje smo imali. Da nismo imali i dosta netočnih dodavanja, dojam bi bio bolji, ali od dojma se ne živi. ", rekao je Zekić nakon utakmice s Osijekom u kojoj je konačan rezultat bio 0:0 pa dodao:

"Čestitam svojim igračima na velikoj borbenosti. Šteta, žalimo za tim još jednim golom koji bi nam bio dovoljan za pobjedu. Ali nakon onih 1:5 s Dinamom i nakon svega što nam se događalo u kadru, dečki polako hvataju konce i uvjeren sam da će im se podići samopouzdanje i da će biti sve bolji i bolji'."

''Prvi put razgovor nije bio jednosmjeran. Uvijek ja nešto pričam igračima, a sada su i oni rekli meni. Na tome sam zahvalan. Tako to i treba biti u svlačionici, da ostane sve na ljepšim danima. Ima boljih i lošijih dana, ali najvažnije da smo momčad i da smo kao tim iskreni. Treba se znati nositi s ovim što mi imamo i stremiti da smo bolji."


(eg)


Tagovi

Zoran ZekićDinamo ZagrebNK OsijekSlaven BelupoHNL

Ostale Vijesti