Marko Prpić/Pixsell
Marko Prpić/Pixsell

Zekić najavio ogled protiv Spartak Trnave: „Nešto se pita i njih, ali vjerujem u svoju momčad“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.07.24. | 15:10

Utakmica se igra s početkom u 21 sat na Koševu.

Osim Osijeka i Hajduka, svoju utakmicu u drugom pretkolu Konferencijske lige ovog će četvrtka s početkom u 21 sat na Koševu odigrati nogometaši Sarajeva koje s klupe vodi Zoran Zekić. Njegova momčad u prvom je prekolu svladala Aktobe, dok ih sada očekuje okršaj protiv još kvalitetnijeg protivnika koji je prema stručnim analitičarima u dvije utakmice veći favorit za prolazak u daljnju fazu natjecanja.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Za Spartak iz Trnave ovo će biti ujedno i prva utakmica u novoj sezoni, a uvjerljivo najveće ime u njihovim redovima je Slovenac Adrian Zeljković koji je iz Tabora stigao u njihove redove prije svega godinu dana za 100 tisuća eura, dok njegova tržišna vrijednost danas iznosi čak dva milijuna eura.

U prvoj utakmici Sarajevo ima ulogu blagog favorita, a Zoran Zekić je na otvaranju konferencije za medije u salonu 'Svetozar Vujović' kratko poručio:

„U četvrtak je pred nama bitna utakmica, svi smo uzbuđeni, što može biti dobro, ali moramo biti mirne glave i iskoristiti sve naše prednosti. Jako me zanima kako ćemo sutra reagirati u svakom segmentu nogometne igre. Spartak je jako ozbiljna momčad, imaju kontinuitet."

Jesu li svi na raspolaganju?

„Kapetan je dobio crveni karton, dok Buljubašić i Mustafić još nisu spremni."

Novo lice u redovima Sarajeva je Mihael Kuprešak.

„Nadam se da ću moći računati na njega, ove druge momke sam bolje upoznao, vidjet ćemo kakvo će biti stanje.“

Stanje u momčadi?

"Ostavila je utakmica protiv Aktobe traga, vidio se umor, ali ne treba tražiti alibi. Vidjet ćemo u prvenstvu kako će se sve odvijati, a u četvrtak je bitno s kakvim ćemo glavama ući u utakmicu."

Atmosfera na Koševu?

"Mnogi prijatelji su došli, bili su oduševljeni atmosferom na stadionu, to je nešto nevjerojatno, nekim je žao što ne znaju navijačke pjesme Sarajeva."

Kako do pozitivnog rezultata protiv Spartaka?

"Moramo biti agresivni, moramo gledati rezultat, ima još detalja s kojim nisam zadovoljan, sve su to nijanse, ali danas ti detalji i odlučuju hoćeš li pobijediti ili ne. Svaka utakmica nosi svoje, moramo imati negdje u glavi da se igraju dvije utakmice. Pita se nešto i protivnika kojeg poštujem, ali vjerujem u svoju momčad." (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

FK SarajevoSarajevoZoran ZekićSpartak TrnavaKonferencijska liga

Ostale Vijesti