Borna Jaksic/PIXSELL
Borna Jaksic/PIXSELL

Zekić: "Mislio sam da je protiv PSV-a to bilo to, ali ovo večeras..."

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.10.23. | 20:59

Trener Osijeka bio je dirnut emocijom kojom ga je Pampas dočekao na povratničkoj utakmici

“Večer je lijepa i ugodna nakon ovakvog rezultata”, rekao je Mario Mihić na početku press konferencije poslije utakmice prije nego je dao riječ Zoran Zekiću.

"Čestitao bih igračima i navijačima na sjajnoj predstavi. Osjećaj je bio dobar. Pričali smo da će biti teško, tako se i pokazalo. Nismo htjeli čačkati previše nakon Hajduka. Na poluvremenu smo ušli agresivnije, malo podebljali linije i hvala Vedranu Jugoviću. Ovo je nagrada za profesionalan odnos koji je imao u cijeloj karijeri i odnos prema klubu. Za mene je ovo prekrasna večer”, rekao je trener Osijeka koji se još malo osvrnuo na svog kapetana.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Trebali smo se srest ranije Jugo i ja. Čestitam mu. Pošten rad i odnos se vrati u jednom trenutku. Gdje god je igrao bio je poštovan i zaslužio je ovo večeras”.

Posebna emocija bila je prisutna i kod Zekića kojeg su tribine dočekale skandiranjem.

“Mislio sam da je onaj trenutak s PSV-om taj, ali večeras… Ja sam ipak jedan mali dečko s Juga 2. Prošli mi počeci. Doživio sam ovo od svojih navijača. Osijek je klub bogate povijesti pa nije bilo previše ovakvih trenutka. Služi mi na ponos i meni i mojoj obitelji. Ovo je motiv više i obaveza više da radim što ozbiljnije”.

Što se tiče poništenog gola, sudac je Zekiću ovako obrazložio odluku o tome da ne prizna gol Duartea.

“Objasnio mi je sudac. Vanjski utjecaj. Isto kao da je druga lopta unutra ili da je uletio neki navijač. Smetalo je i mojim igračima u prvom poluvremenu”.



Tagovi

Zoran ZekićNK OsijekHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti