Završeno još pet turnira: Splitska momčad izgubila dva finala, Stanovi osvojili Galovac

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 27.07.24. | 12:30

Pred nama su još šest kvalifikacijskih turnira.

Polagano se približavamo četvrtom mjesecu malonogometnih turnira koji se igraju pod pokroviteljstvom Germanije, a služe kao kvalifikacijski turniri za Germania kup koji se 5. i 6. listopada održava u Sporstkom centru Argam u zagrebačkoj Radničkoj cesti 180. Nagradni fond Germania kupa 2024 je 10 tisuća eura.

Sve informacije o Germania kupu možete pročitati OVDJE.

A među kandidate za nastup na Germania kupu ušlo je nekoliko momčadi koje su u posljednjih 10-ak dana slavile na turnirima diljem Lijepe naše.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad Bili9 Priska Med, sastavljena od poznatih hrvatskih futsalaša poput Tonija Jelavića, Stjepana Perišića, Nikole Pavića i drugih s minimalnih 1-0 nadvisila je također jaku momčad Red Baron Beer and Whiskey Bar.

Finalna utakmica je bila poslastica za sve ljubitelje futsala. Pune tribine i odlična atmosfera, spektakl je mogao početi. U prvom poluvremenu do prednosti dolazi ekipa Bili9. Puno je šansi s jedne i sa druge strane, ali bez pogodaka. Bili9 je na odmor nakon prvog poluvremena išao s minimalnom prednosti. Drugo poluvrijeme prošlo je jako borbeno, Red Baron je u neizvjesnom i napetom drugom poluvremenu tražio pogodak za izjednačenje, ali pogotka nema. Bili9 Priska Med je tako s jednim pogotkom osigurao pobjedu i osvojio Podstranu 2024!”, napisali su organizatori na svojoj Facebook stranici.

Službeni video s MNT Podstrane možete pogledati OVDJE.

Red Baron Beer & Whiskey Bar je tako osvojio ‘srebro’ u Podstrani, a na korak do titule ostali su i nekoliko dana kasnije u finalu 30. Memorijalnog malonogometnog turnira Mate Vučak Čigra koji se održava u Cisti Velikoj. Suparnik Red Baronu, koji je u polufinalu pobijedio osvajača prošlog Torcida kupa CB Sea Wolf, bila je Torcida Otok BZ Planina koja je u polufinalu svladala još jednog od favorita Sveti Josip Jako Sport (osvajača turnira u Dugom Ratu).

"Spušten je zastor nad jubilarni memorijal u Cisti Velikoj. Najbolja ekipa zasluženo je Torcida Otok BZ Planina kojima ovim putem i čestitamo na ovom velikom uspjehu. Pehar najvećeg memorijala bilo gdje na svijetu nek' ponosno krasi njihove vitrine bar godinu dana. Ovim putem zahvaljujemo se svim momčadima i najviše igračima koji su došli ove godine na ciski asfalt te se upisali u povijest ovog turnira. Hvala draga publiko i vama, od najmlađeg do onog najstarijeg. Punili ste tribine od prvog do zadnjeg dana i strastveno nagradili svaki dobar potez na terenu. Veliko hvala svim sponzorima te donatorima i svima onima koji su na bilo koji način pomogli da ova priča traje već ovoliko dugo. Bravo i za mažoretkinje koji su nam stalni gost već koliko godina", poručili su organizatori na svojoj Facebok stranci.

Fotogaleriju sa završnice memorijala u Cisti Velikoj možete pogledati OVDJE.

Prošlog vikenda završen je i veliki turnir u zadarskom Galovcu. Pred oko 1000 gledatelja momčad Stanovi s 4-2 nadvisila je Beah Bar Shabakun Vrsi koji su poveli, ali Toni Bugarija i Milan Družijanić do poluvremena preokreću rezultat u korist Stanova. Zadarska momčad u nastavku je privela utakmicu kraju i tako slavljenički završila turnir na kojem su čak tri momčadi izbacili boljim raspucavanjem šesteraca!

Najboljeg igrača (Tonija Bugariju) dala je pobjednička momčad, dok iz Vrsi stižu najbolji strijelac (Josip Perinić) i golman (Luka Mrkić).

Što se tiče turnira u Cerni, Vulkanizer Mario je u finalu svladao RM Dizajn, a treće mjesto osvojila je momčad Jet set.

Ostali smo vam dužni i osvajača jednodnevnog turnira u Lugu Zabočkom. Grgec Gradnja Bistra je s uvjerljivih 4-0 nadvisila Leško transporte, a treće mjesto osvojila je malonogometna momčad Kamen Kučiš. Nakon turnira fešta je trajala do ranih jutarnjih sati…

Popis svih turnira koje sponzorira Germania, kao i dosadašnje osvajače možete pronaći OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania kupGermania kup 2024malonogometni turnir

Ostale Vijesti