Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Zajec pred izbore: "Ostavio sam obitelj u Grčkoj jer znaju koliko mi znači Dinamo, ovo je ozbiljan program"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.02.24. | 20:30

Nositelj izborne liste Dinamovo proljeće podijelio je svoje dojmove uoči nadolazećih izbora

Dinamovo med i mlijeko, Velimir Zajec Zeko, predstavljen je kao nositelj izborne liste Dinamovo proljeće, a svoje je dojmove nakon predstavljanja podijelio s novinarima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Sad sam tek bolje upoznao sve ove ljude. Imao sam njihove biografije, ali drugačiji je dojam kada upoznaš nekoga. To su veliki dinamovci, inteligentni, korektni. Stvaraju ozbiljan program, a najvažniji je rezultat i sportski dio, a onisu pak povezani s financijama."

Favoriti ste na izborima.

"To je tek prvi korak. Cijenimo one koji su u utakmici s nama, veliki su dinamovci", rekao je Zajec.

Kako se kasnije boriti protiv Barišića?

"Neki će vjerujem i u daljnjem koraku prepoznati da je to nešto ozbiljno. Da su to predstavnici navijača, a mi za njih radimo i igramo, a ne za sebe."

Što je prevagnulo da uđete u sve ovo?

"Obitelj sam ostavio u Grčkoj, kći od 15 godina, suprugu koja tamo ima posao, nije to jednostavno bilo, ali imam njihovu podršku. Ali to je bio jedan od razloga što sam tako dugo razmišljao, ali našli smo kompromis, haha."

Kakve su reakcije ljudi na cesti kada ste se vratili?

"Svi bi htjeli popiti sa mnom, a ja nisam više u formi, haha. Imam svoju škvadru za tenis, pazim na formu i na zdravlje. To me drži."

Što vam kažu bivši suigrači?

"Uz mene su, znamo svi koliko nam znači Dinamo, a znaju i koliko sam znao njih povući u Dinamo kad god sam bio. Ali da bih mogao sada neke planove raditi moram vidjeti gdje smo,što smo,sve odluke ovise o financijskoj situaciji. Koga ćeš zadržati, koga ćeš odbaciti, s kime raditi... Ne mogu na pamet govoriti dok ne znam sve elemente i budžet kluba."



Tagovi

GNK DinamoDinamo ZagrebVelimir ZajecHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti