Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Zajec: “Jakirović i Petković sad uopće nisu tema! Pojačat ćemo se i idemo po Ligu prvaka!“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.05.24. | 21:20

Dinamov predsjednik nakon osvajanja dvostruke krune najavio je planove za blisku budućnost

Velimir Zajec završio je svoj prvi predsjednički kvartal dvostrukom krunom. Neke odluke su bile njegove, nešto je zatekao, a pravi posao tek će ga čekati ovog ljeta. Prava iskušenja za njega i novu Dinamovu vlast tek slijede.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Nije tako izgledalo na sredini sezone, no došlo je do nekih promjena, momčad je na to dobro odgovorila i osvojili smo dvostruku krunu. Ova momčad ima dobru budućnost, tražimo kontinuitet. Pokušat ćemo se pojačati, jer za Europu trebaju pojačanja. Nadam se da će i ta utakmica Reala i Borussije da će završiti kako bismo htjeli, da budemo nositelji u play-offu. To bi bio veliki uspjeh za klub.", rekao je Zajec.

Naravno, jedno od ključnih pitanja glasi: Bruno Petković? Hoće li ostati?

"Petković je naš igrač, to kaže i njegov ugovo. Kako će se to razvijati, to ćemo pričati, sigurno da je sjajan igrač, reprezentativac, koji može igrati još i bolje. S boljim igračima može biti i bolji i on uopće nije tema."

Nije tema ni Jakirović?

"Nije ni on tema. Da smo htjeli na početku bismo ga smijenili. Ali, rekao sam odmah da nema drastičnih promjena, pokušat ćemo zadržati kontinuitet to puno znači. Zajedništvo između igrača, trenera, kluba, tako se stvara prava škvadra i mi to želimo."

Znači, idući cilj, pojačanja i Liga prvaka?

"Da, pojačanja i Liga prvaka to je sljedeći cilj i da nastavimo sve ono što zacrtali."



Tagovi

GNK DinamoVelimir ZajecHNK RijekaHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti