Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Zajec i Marić i dalje pregovaraju s kandidatima, objava novog trenera će pričekati

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.09.24. | 11:01

Odluka o idućem treneru Dinama ne želi se donositi na brzinu kako se trenutna situacija ne bi ponovila za osam do devet mjeseci...

Dok navijači Dinama od ranog jutra s nestrpljenjem refreshaju novinske portale ne bi li saznali ime novog trenera koji je, prema nekim izvorima, 'trebao biti objavljen danas', iz Dinama smo dobili neslužbenu informaciju kako će Sandro Perković utorak dočekati kao v.d. trenera Dinama, odnosno, da hrvatski prvak u ponedjeljak neće objaviti novo trenersko ime.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Predsjednik kluba Velimir Zajec i sportski direktor Marko Marić vode posljednje razgovore s potencijalnim kandidatima s kojima su od kraja tjedna u kontaktu. U Dinamu odluke ne žele donositi 'ad hoc', na brzinu i pod 'pritiskom raznih struja', već je cilj pronaći najbolje rješenje na tržištu, kako se za osam do devet mjeseci ne bi ponovila trenutna situacija u kojoj Dinamo traži novog trenera.

Uprava je, neslužbeno saznajemo, na današnjem jutarnjem treningu obavila razgovor s igračima koji su svjesni svoje odgovornosti, odnosno da se prošli tjedan iz noćne more više ne smije ponoviti.

Podsjetimo, Dinamo u srijedu s početkom u 16. sati igra šesnaestinu finala Kupa protiv četvrtoligaša Banjola. Čak i ako Plavi u utorak objave ime novog trenera, za očekivati je da će tu utakmicu s klupe voditi v.d. trenera Sandro Perković.




Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoSandro Perković

Ostale Vijesti