Screenshot
Screenshot

Zahuktava se maksimirski mercato, francuski stoper korak do Dinama!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.06.23. | 10:10

Modri su potencijalno pojačanje pronašli u Ligue 2, pregovori oko dolaska braniča su u završnoj fazi

Francuski L'Equipe prvi je donio informaciju o potencijalnom dolasku Maximea Bernauera u Dinamo, a provjeravajući informaciju u Maksimiru doznali smo da je francuski stoper uistinu vrlo blizu dolasku u Dinamo! Pregovori i dogovori ušli su u završnu fazu, preostali su još neki detalji, a Dinamo je spreman platiti oko 1,3 milijuna eura plus određene bonuse.

Bernauer je igrač francuskog drugoligaša Paris FC, odigrao je protekle sezone 35 utakmica i zabio jedan pogodak, a upravo ulazi u zadnju godinu ugovora i stoga je cijena vrlo povoljna. Napunit će Bernauer u srpnju 25 godina, a iako je bio svojevremeno igrač Rennesa, ne može se još pohvaliti nastupom u Ligue 1. Također, bio je Bernauer i mladi francuski reprezentativac, u uzrastu U17 igrao je zajedno s Upamecanom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Eto, čekao se u Maksimiru dolazak napadača, zatim veznjaka, ali prvi bi mogao doći stoper, zapravo, Bernauer je već vrlo blizu Dinamu. Njegov je klub, navodno, već prihvatio ponudu Modrih, transfer je blizu realizacije, ali dok ne bude sve gotovo, nećemo i zaključiti ovu priču i proglasiti je gotovom. No, činjenica da Dinamo traži novog stopera govori i da se u Maksimiru spremaju na mogući odlazak Josipa Šutala ovog ljeta, kako čujemo, gotovo su svakodnevni upiti za reprezentativnog braniča, a nakon Lige nacija interes bi se mogao i konkretizirati. Je li Bernauer adekvatna zamjena, s obzirom da igrao u drugoj ligi, vidjet ćemo kad dođe, ako dođe, kako će se uklopiti u Bišćanovu viziju i je li to igrač, koji bi Dinamu trebao pomoći u Ligi prvaka. Jedan je Francuz otišao, Kevin Theophile-Cathrine, drugu je, Barnauer je pred vratima.

##SEASON_SCORERS_555##



Tagovi

Maxime BernauerGNK DinamoIgor BišćanDario Šimić

Ostale Vijesti