Germanijak.hr
Germanijak.hr

Zagreb slavi od jutra, Barišić i Peras odbili poziv, ovacije klincima, Kochu i futsalu!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.05.24. | 17:43

Proslava Dinamove trostruke krune s Maksimira se nakon dodjele medalja i pehara seli u centar grada

Slavi Zagreb Dinamovu trostruku krunu već od jutra. Dinamovi dresovi u kvartovskim kafićima, parkovima, tramvajima, čak i na misama, bili su uvertira za veliku feštu, koja je počela još i prije prvog sučevog zvižduka u utakmici s Rudešom. Rasprodan Maksimir, ispunjena čak i južna tribina, Rudeš ispada iz HNL-a, ali se barem može pohvaliti da ga je u Maksimiru gledalo možda i najviše ljudi od svih Dinamovih suparnika ove sezone.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Osim ulaznice više, tražila se i majica više, ova nova u povodu osvajanja 35.naslova prvaka u klupskoj povijesti, rasprodan je prvi kontingent brže no ikad, Dinamo se danas u Zagrebu dobro 'prodaje', zarađuju ugostitelji, prodavači suvenira, Dinamo je, definitivno, nakon ovakve sezone zaslužio ovacije i podršku. Svečano je bilo i na samom travnjaku prije početka, Dinamova petorka dobila je 'kipiće' u HUNS-ovu izboru igrača godine. Stefan Ristovski, Josip Mišić, Martin Baturina i Bruno Petković izabrani su u momčad sezone, Bruno Petković je najbolji, a Martin Baturina najboji mladi igrač lige. Sergej Jakirović, pak, izabran je za najboljeg trenera sezone. Zaradio je Jakirović glasni pljesak Maksimira na predstavljanju, možda malo glasniji od ostalih.

BBB-i su na Sjeveru momčad pozdravili zanimljivom koreografijom. Na jednom transparentu pisalo je: "Kralj je ostao Kralj", a iznad njega bio je oslikan lav koji proždire svoje žrtve, okićene Rijekinim, Hajdukovim i Osijekovim šalom. Bila je to sve, dakako, samo uvertira za ono što je planirano poslije utakmice. Spomenimo i da Mirko Barišić i Vlatka Peras nisu prihvatili poziv klupskih čelnika i nisu utakmicu gledali iz lože.

U poluvremenu su na travnjak istrčali i Dinamovi juniori i kadeti, također prvaci Hrvatske, a potom i igrač Futsal Dinama s peharom prvaka. Svi su oni zaradili ovacije Maksimira. A u drugom dijelu sjetili su se Dinamovi navijači i teško bolesnog, bivšeg vratara Georga Kocha. 'Koch mit uns...' pisalo je na transparentu, a isti je poklič odjekivao sa Sjevera uz pljesak s ostalih tribina.



Tagovi

GNK DinamoNK RudešSergej Jakirović

Ostale Vijesti