Zadovoljena rimska pravda: Strootmanu ukinuta suspenzija!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.12.16. | 15:37

Nizozemac je dobio pomilovanje uoči okršaja s Milanom i Juventusom.

Rimska pravda je zadovoljena pred nevjerojatnim pritiskom koji su iz Rome napravili posljednjih dana u talijanskim medijima.

Odluka u suspenziji Kevina Strootmana od dvije utakmice nakon navodnog simuliranja kontatka s Danilom Cataldijem iz Lazija, danas je i službeno poništena, pa će rimska 'Vučica' u derbijima s Milanom i Juventusom biti jača za sjajnog nizozemskog veznjaka.

Strootman je bio strijelac prvog gola za 'Giallorosse' u nedavnom derbiju s Lazijom, a dok je prolazio pokraj klupe Lazija, Cataldi ga je povukao za dres i zakačio po vratu, nakon čega je Strootman pao na zemlju.

Reakcija rimskih medija je bila žestoka, pričalo se o Juventusovoj zavjeri, ali je sada 'pravda' zadovoljena pa u Romi neće imati alibi za eventualne loše rezultate u ovim susretima.

Derbi Rome i Milana igra se u ponedjeljak od 21 sat, dok je potom u iduću subotu na rasporedu dvoboj Juventusa i Rome.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="it" dir="ltr">UFFICIALE <br>Accolto il ricorso dell&#39;<a href="https://twitter.com/hashtag/ASRoma?src=hash">#ASRoma</a>: annullate le due giornate di squalifica a Kevin <a href="https://twitter.com/hashtag/Strootman?src=hash">#Strootman</a> <a href="https://t.co/dDHuPURiLG">pic.twitter.com/dDHuPURiLG</a></p>&mdash; AS Roma (@OfficialASRoma) <a href="https://twitter.com/OfficialASRoma/status/807207205858660352">December 9, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Kevin StrootmanDanilo Cataldi

Ostale Vijesti