Za Balotellija možda još nije sve izgubljeno, ali treba mu samo jedno!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.05.15. | 14:19

Paul Scholes vjeruje kako bi napadač Liverpoola, Mario Balotelli mogao zablistati sljedeće sezone, ako mu se pruži druga šansa, iako je bio jedno od najvećih razočaranja ove sezone.

 

 

Kontroverznog Talijana je menadžer 'Redsa' Brendan Rodgers doveo iz Milana za nešto više od 20 milijuna eura prošlog ljeta, ali se 24-godišnjak nije iskazao na Anfieldu. Postigao je samo jedan pogodak u 16 nastupa u Premiershipu.

Bio sam među onima koji su smatrali kako je ponuda od oko 22 milijuna eura predobra da se odbije za talijanskog reprezentativca. Teško je sada bilo što reći na to. Imao je nekoliko manjih problema s ozljedama, ali je najveći problem bio u prilagodbi“, rekao je bivši veznjak Manchester Uniteda, dodajući:

On se jednostavno nije uklopio u momčad na način koji je želio menadžer Brendan Rodgers. Rodgers želi brze i radišne napadače. Za Balotellija se može reći da je možda brz, ali nikako nije netko tko se se maksimalno trudi. Možda bi sljedeće sezone mogao napredovati, ali ne mislim da će dobiti drugu priliku“.

Balotellijev jedini pogodak u Premiershipu u ovoj sezoni bio je još u veljači protiv Tottenhama.

Ali je i on, zajedno s ostatkom Liverpoolove linije, propustio zadržati formu i konzistentnost ispred gola protivnika, zajedno sa Danielom Sturridgeom, Rickieom Lambertom, Lazarom Markovićem i Fabiom Borinijem, tako da su zajedno postigli samo deset golova tijekom cijele sezone.

Talijanu, koji je osvojio Premiership dok je bio u Manchester Cityju, nije zajamčeno mjesto u Liverpoolu sljedeće sezone, ali njegov menadžer Mino Raiola je razgovarao s čelnicima kluba i on je uvjeren da će napadač ostati na Anfieldu. No, mnogi nagađaju kako će ga se Rodgers ipak riješiti jer ne može sakriti razočaranje s nekadašnjim velikim mladim talentom, a ako ga ipak zadrži, tko zna, možda ga Balotelli i uspije iznenaditi.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Mario BalotelliLiverpoolPaul Scholes

Ostale Vijesti