West Ham strahuje: "Ako nam oni pokucaju na vrata, ostajemo bez Payeta"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 05.07.16. | 11:28

West Ham je Payeta prošlog ljeta platio 11 milijuna eura, a njegova sadašnja vrijednost kreće se oko 50 milijuna eura.

Dimitri Payet mogao bi biti jedan od najtraženijih nogometaša u ovom prijelaznom roku. Bilićev junak još ranije je na sebe navukao interes mnogih klubova, a nakon što se potvrdio na najvišem nivou kao vođa francuske reprezentacije, polako nastaje prava pomama za njime.

Bilić i svi u West Hamu nadaju se da će ipak nekako zadržati briljantnog Francuza, što je uostalom kazao i suvlasnik londonskog kluba David Gold. No, uz dodatak da će biti jako teško privoljeti Payeta na ostanak dođe li do ponude Barcelone ili Real Madrida

„Iduće sezone želimo napraviti novi rezultatski iskorak i sve ćemo učiniti kako bi ga zadržali. Međutim, ukoliko Barcelona ili Real pokucaju na naša vrata, teško ćemo ga zadržati“, rekao je Gold, dodavši:

„Je li bilo poziva s Camp Noua ili Santiago Bernabeua? Moj mobitel još nije zazvonio, ali bojim se kako uskoro hoće. Teško je očekivati da nitko neće poslati ponudu, posebice nakon njegovih sjajnih nastupa na Euru.“

Payet je u West Ham stigao prošlog ljeta iz Marseillea za 11 milijuna eura, a njegova sadašnja vrijednost kreće se oko 50.000.000 eura. West Ham mu je nedavno dao novi poboljšani ugovor do 2021. godine, kojim je postao najbolje plaćeni nogometaš kluba s tjednom plaćom od oko 155 tisuća eura.

„Iako možemo odlično zaraditi na njemu, nemamo ga potrebe prodavati. No, pitanje je što će se dogoditi kada završi Euro“, kazao je Gold.

Čekićari su u povijesti često stvarali dobre igrače, a potom ih prodavali. Frank Lampard, Rio Ferdinand, Joe Cole, Michael Carrick, svi oni preselili su jače i ambicioznije klubove. Gold za kraj naglašava da su takva vremena prošlost.

„Želimo jaku i snažnu momčad. Stari West Ham se borio protiv klubova kao što su Burnley i WBA, no sada želimo biti konkurentni Arsenalu, Man Unitedu i Man Cityju.“

(Foto: Action Images)


Tagovi

Dimitri PayetWest HamDavid GoldReal MadridBarcelonaSlaven Bilić

Ostale Vijesti