West Ham će pričekati s novim ugovorom Biliću

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.03.16. | 12:05

Hrvatskom menadžeru Slavenu Biliću će u West Hamu novi ugovor biti ponuđen u siječnju, pišu mediji na Otoku.

Slaven Bilić je mnoge oduševio otkako je na Upton Parku u lipnju naslijedio Sama Allardycea. Odveo je 'Čekićare' do petog mjesta u Premiershipu osam utakmica do kraja sezone i četvrtfinala FA kupa.

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije je potpisao trogodišnji ugovor s West Hamom, ali se 47-godišnjaku zbog dobrog posla 2017. godine smiješi novi ugovor. Zašto baš tada, pa zato da se pokaže kako ova sezona nije bila samo bljesak.

Dopredsjednik West Hama David Sullivan je za 'The Mirror' rekao:

Slavenu ću dati novi ugovor u siječnju. Želim vidjeti da on nije samo čudo za jednu sezonu. Uvjeren sam da nije, ali razgovarat ćemo u siječnju ili na kraju sljedeće sezone. Moram reći da njega zanima projekt, a ne novac“, rekao je Sullivan, dodajući:

Ostao je na klupi Hrvatske za 2.000 funti tjedno pet godina, a imao je mnogobrojne ponude. Nije zagrižen za novac. Više je zainteresiran za dovođenje što boljih igrača u klub, nego za svoja što bolja primanja“.

Sullivan je priznao i da je bio svojevrsni rizik što su svom bivšem braniču povjerili prvi trenerski posao u Engleskoj, ali ističe i kako se to kockanje vratilo već nekoliko puta ove sezone.

Riskirali smo se promjenom menadžera. Otišli smo iz sigurne luke u lov na snove. Uzeli smo nekok s nikakvim trenerskim stažom u Engleskoj, prilično dobrim u inozemstvu, ali je to ipak bila svojevrsna kocka. Ali već se nekoliko puta ove sezone dokazao“, zaključio je čelnik West Hama.  

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Slaven BilićDavid Sullivan

Ostale Vijesti