Vukovi s Madisona i naš kolumnist pobjednici kviza Nogometne Ikone

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.05.17. | 11:48

Sljedećeg vikenda čeka ih državna završnica u restoranu Macola.

Nakon kviza Vukovi okruga Madison podijelili su za Germanijak dojmove o ovoj sezoni, ali i nadanja oko završnice na kojoj su prošle sezone poraženi od ekipe iz Splita što će ih ove godine sigurno dodatno motivirati. Prvi je svoje dojmove iz pobjedničke ekipe podijelio Petar Peroš:

˝Jako smo zadovoljni našim rezultatom jer je konkurencija bila jača nego prošle godine, sada su se već tri ili četiri iskristalizirale kao jednake, a u nekim trenucima kviza čak su bile i bolje od nas. Na kraju smo ipak podigli razinu forme u posljednja tri kola i došli do naslova, ali bilo je tijesno, samo dva boda razlike˝.

Kolumnist Germanijaka, Željko Vela spuštao je loptu na zemlju i skrivao oduševljenje pobjedom, a najavio je završnicu sezone i pokušaj osvajanja dvostruke krune.

˝Prošle godine na Macoli je bilo super, ali završili smo drugi. Pobijedila nas je ekipa iz Splita, ali sada mi želimo biti pobjednici. Bilo nam je bitno osvojiti zagrebački dio lige, ali na Macolu idemo rasterećeni s idejom da budemo što bolji˝ - izjavio je Vela.

Kvizovi Nogometnih Ikona vrlo često od igrača traže da izvuku imena raznoraznih nogometnih romantičara iz dubine svojeg pamćenja, a Vukovi su se u tome pokazali najuspješniji. Pitanja su raznolika, od popunjavanja sastava iz starih postava reprezentacija, do imena nikad ispunjenih potencijala i HNL ikona iz sredine 90-tih godina. Za takva se pitanja teško pripremiti, no o tom dijelu pričao nam je Filip Komljenović, najmlađi član pobjedničke momčadi.

˝Nema specijalne pripreme, pratimo nogomet, čitamo novine, a tko želi više čita biografije. Nema posebne pripreme, mi jednostavno znamo˝.

Na kraju nam je i posljednji član momčadi, Vedran Jurić ispričao kako se ekipa sastavila i upoznala, a nije propustio ni poentirati na kraju svoje izjave. Od Vukova očekujemo pobjedu i na završnici u Macoli jer iako je naš kolumnist Vela bez očekivanja, teško da će propustiti priliku osvetiti se Splićanima za prošlogodišnji poraz i uzeti prestižnu pobjedu.

˝Igrali smo i prije razne sportske kvizove po Zagrebu i tamo smo sreli Željka i Filipa te nakon toga napravili momčad. Konkurencija je ove godine bila nikad jača, ali trijumfirali smo. Kvaliteta je presudila˝ - izjavio je Jurić za kraj.

(Foto: Germanijak.hr)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Nogometne ikone

Ostale Vijesti