Šime Zelić/PIXSELL
Šime Zelić/PIXSELL

Vrime je! Najveće pojačanje Bijelih u subotu od prve minute?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 25.04.24. | 08:00

Kako se radi o lakšem suparniku, ideja je da hrvatski reprezentativac starta

Ivan Perišić mogao bi protiv Rudeša napokon započeti utakmicu (subota,19.10), nakon što je četiri susreta od povratka na teren ulazio s klupe Hajduka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rudeš je već ispao, pa se to čini idealnom prilikom da hrvatski reprezentativac krene od prve minute. U posljednja četiri susreta redovito je ulazio u drugom dijelu, a prosjek mu je 21 minuta provedena na terenu.

Perišić gori od želje za što više minuta, očito se dobro osjeća i smatra da je spreman za veće napore. Odgovor ćemo možda dobiti na konferenciji za medije od trenera Jure Ivankovića, kako bismo čuli koje su njegove ideje o tome.

Omišanin je došao ove zime iz Tottenhama u zvučnom transferu, ali dok je u tijeku bila rehabilitacija od teške ozljede koljena i operacije. Vratio se na teren za manje od sedam mjeseci otkako se ozlijedio na treningu u Londonu s ciljem kako bi Hajduku pomogao na putu do titule što se nije ostvarilo, ali kako bi i što spremniji dočekao Europsko prvenstvo u Njemačkoj gdje se očekuje da bi trebai biti jaki adut Zlatka Dalića. (dku)



Tagovi

Ivan PerišićHajdukNK RudešHrvatska nogometna ligaJure IvankovićHrvatska nogometna reprezentacijaZlatko DalićEuro 2024Euro 2020

Ostale Vijesti