REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Vlašić u intervjuu Gazzetti otkrio: „Trpio sam velike bolove, igrao sam ozlijeđen“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.08.24. | 10:41

Hrvatski veznjak će u novoj sezoni nosi desetku

Novi numero dieci Torina će u narednoj sezoni biti – Nikola Vlašić! Hrvatski reprezentativac je dobio tu čast, a sada je na njemu da dokaže što sve može noseći 'cenera' na leđima. Doduše, navijači torinskog kluba neće imati tako brzo priliku uvjeriti se u njegove mogućnosti budući da se Vlašić još uvijek oporavlja od ozljede.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U intervjuu za Gazzettu dello Sport, hrvatski veznjak je otkrio kako će za natjecateljski ogled biti spreman početkom rujna, a otkrio je i kako je igrao pod ogromnim bolovima koji su ga, uostalom, i izbacili iz kruga reprezentacije an Europskom prvenstvu.

„Sada sam mnogo bolje i osjećam se dobro, ali prošao sam dugi igre period pod bolovima. Igrao sam, iako se nisam osjećao dobro. Imao sam problema s bolnim preponama i aduktorom, ali sada sam to riješio i dobro sam“, glasio je njegov odgovor na pitanje kakve probleme je imao.

„Ozlijedio sam se protiv Bologne, oporavljao sam se i želio igrati za reprezentaciju, ali u konačnici to nije bilo moguće. Sada želim samo jedno, da se vratim što je prije moguće na teren i budem 100 posto spreman“, dodao je nekadašnji igrač Hajduka.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Nikola VlašićTorinoHrvatska nogometna reprezentacijaSerie A

Ostale Vijesti