Foto: Župa dubrovačka Facebook
Foto: Župa dubrovačka Facebook

Vjerujte u ljepotu svojih snova! Mladić iz Župe dubrovačke na probi u – Brightonu!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.10.24. | 10:00

Aktualni prvaci 1. ŽNL Dubrovačko – neretvanske poželjeli su mu puno sreće.

Mnoge stvari u životu, naročito dok se ne dogode, djeluju nemoguće. Primjerice, da vam je netko prije nekoliko mjeseci rekao da je moguće da neki 13-godišnjak iz Župe dubrovačke ode na probu u momčad koja igra u Premier ligi, vjerojatno na te riječi ne biste obratili preveliku pažnju. A upravo to se sada dogodilo! Mladi Filip Boro u ovom se trenutku nalazi na krajnjem jugu Otoka gdje je priključen treninzima akademije Brightona. Mladi Dubrovčanin trenutno je na probi, a u narednim danima pokušat će se izboriti za ugovor s klubom koji već nekoliko godina ne prestaje oduševljavati svojim uspjesima u najkompetitivnijoj ligi svijeta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, od svih Hrvata koji su igrali u Engleskoj, daleko najviše nastupa na Otoku ostvario je Dubrovčanin Ahmet Brković koji je u karijeri branio boje Leyton Orienta, Lutona i Millwalla. Danas u Premier ligi igraju dvojica Hrvata, Mateo Kovačić i Joško Gvardiol (oba Man City), dok su u Championshipu njih trojica – Ante Crnac (Norwich), Ivor Pandur (Hull City) te Antonio Tikvić (Watford).

Kako napreduje proba mladog Filipa, zasad se ne zna, ali u svakom slučaju sama činjenica da se nalazi tamo gdje se nalazi je veliki uspjeh. I na tome mu treba čestitati! (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

BrightonFilip BoroŽupa dubrovačka

Ostale Vijesti