REUTERS/Leonhard Simon
REUTERS/Leonhard Simon

VIDEO/FOTO Znate li zašto se od početka utakmice zviždi Cucurelli? Odgovor je vrlo jednostavan…

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.07.24. | 22:24

Razumljivo...

Prva utakmica polufinala Eura definitivno je opravdala očekivanja, a svi oni koji su okršaj Španjolske i Francuske okarakterizirali kao 'finale prije finala' ni najmanje nisu pogriješili.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Iako smo vidjeli sjajne pogotke, iako je Yamal prestigao Pelea kao najmlađi strijelac na velikim natjecanjima, ono što se tijekom cijele utakmice posebno isticalo su zvižduci upućeni španjolskom lijevom beku Marcu Cucurelli. Pitate se zašto ga je Alianz Arena 'uzela na zub'? Odgovor je vrlo jednostavan…

Naime, na ovom ogledu ima jako puno Nijemaca budući da su mnogi vjerovali da će njihova reprezentacije 'uzeti mjeru' La Roji. Na njihovu žalost, to se dogodilo nije, ali Nijemci kao nogometni fanatici usprkos svemu svoju kartu nisu odlučili preprodati i lijepo zaraditi već su ogled na Alianz Areni sami odlučili pogledati.

Budući da im je sasvim svejedno tko će proći dalje, svoju zanimaciju pronašli su u zviždanju Marcu Cucurelli koji je u ogledu protiv Njemačke u svojem 16-ercu igrao rukom, ali ta njegova 'obrana' prošla je nekažnjeno od strane glavnog arbitra Anthonyja Taylora.

Nijemci, jasno, nisu zaboravili na taj Cucurellin 'nestašluk' stoga svaki put kada primi loptu s tribina krene salva zvižduka, a vjerojatno i uvreda.

Ukratko – misterij je riješen, sve je jasno. A i iz njemačke perspektive, sve to je potpuno razumljivo…




Tagovi

Marc Cucurellašpanjolska nogometna reprezentacijaFrancuska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2024

Ostale Vijesti