Arhivski snimak Zorana Kvržića. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL
Arhivski snimak Zorana Kvržića. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

VIDEO Zoran Kvržić zabio iz zaleđa za titulu banjalučkog Borca

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.05.24. | 09:09

Utakmicu prepunu spornih odluka u Banja Luci sudila su trojica arbitara iz Republike Srpske

Nogometaši banjalučkog Borca osvojili su naslov prvaka Bosne i Hercegovine nakon velikih sudačkih propusta u dvoboju u kojem je domaćinu u pretposljednjem kolu protiv Igman, dosuđen nepostojeći kazneni udarac te nije označeno očigledno zaleđe nakon kojeg je domaćin došao do slavlja 4-3.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon pretposljednjeg 32. kola bosansko-hercegovačkog prvenstva Borac ima nedostižnih 78 bodova što je pet više od drugoplasiranog Zrinjskog iz Mostara. Po okončanju susreta pobjednički pehar u Banja Luci nogometašima Borca je uručio predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković.

Susret prepun spornih odluka u Banja Luci sudila su trojica sudaca iz Republike Srpske, Aleksandar Njegomirović, Damir Lazić i Sreten Udovičić.

Prva sporna situacija na utakmici bio je jedanaesterac za Borac kod vodstva Igmana 2-1. Napadač Borca Jovo Lukić je pao pokraj Amera Dupovca bez ikakvog kontakta i na poklon dobio kazneni udarac (video s Arenasporta ispod s Bljesak.info).

Kod rezultata 3-3 gostujući igrač Mirsad Ramić postigao je pogodak za vodstvo Igmana, ali su ga suci poništili zbog zaleđa koje nije postojalo. Na kraju, pobjednički pogodak za Borac, za konačnih 4-3, postigao je Zoran Kvržić iz očiglednog zaleđa, no suci se nisu na to obazirali (video s Arenasporta ispod s Bljesak.info).

Borac je time po treći put osvojio naslov prvaka u svojoj povijesti. Rekorder je i dalje Zrinjski koji je osam puta bio pobjednik, a trofej prvaka je osvajao i posljednje dvije sezone u nizu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina, G)


Tagovi

Borac Banja LukaBiH Premijer ligaZoran Kvržić

Ostale Vijesti