Germanijak
Germanijak

VIDEO Zeko kao na povijesno Valentinovo stao pred Boyse i emotivno uzviknuo: "Imamo Dinamo!"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.03.24. | 13:32

Tisuće navijača oduševljene su promjenama u Maksimirskoj 128

"Imamo Dinamo", povik je od kojeg se svakom dinamovcu naježi svaki dijelić tijela. Uvijek taj povik podsjeća na Valentinovo 2000. kada je vraćeno ime Dinamo, kada su se navijači grlili s Velimirom Zajecom, a slične scene vidjeli smo i ove, opet povijesne, 2024.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Danas oko 13.30, gotovo pune 24 godine kasnije, pod tom istom zapadnom tribinom Maksimira, Velimir Zajec je baš kao te 2000. stao pred tisuće Dinamovih navijača i poslao istu poruku: "Imamo Dinamo!"

Ovoga puta to je učinio kao novoizabrani predsjednik hrvatskog prvaka, nako što je na izborima pobijedio dosadašnjeg - Mirka Barišića. Boysi su tu promjenu zagovarali i naravno, dočekali s oduševljenjem, euforično, a slavit će ju još sigurno dugo u noć, što podno Zapada, što na Sjeveru na utakmici sa Slaven Belupom, a vjerojatno i kasnije po cijelome Zagrebu, ali i šire.

Jer, uz Zajeca su bili i mnogi koji danas nisu mogli biti u Maksimirskoj 128, adresi na kojoj je još jednom pobijedila demokracija. Koliko god ju kočili, u najvažnijim bitkama uvijek je bila pobjednica, koliko god dugo borba trajala.

"Fala vam, živio Dinamo", kratko je dodao, koliko je uopće mogao doći do riječi od pjesme i navijanja Dinamovih navijača.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod:





Tagovi

Velimir ZajecGNK DinamoGNK Dinamo izboriSkupština GNK DinamoStatut GNK Dinamo

Ostale Vijesti