Armin Durgut/PIXSELL
Armin Durgut/PIXSELL

VIDEO Zekić: „Europski rezultati govore koliko je ova liga zeznuta, a hrvatski klubovi se nisu najbolje proveli “

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.08.24. | 17:25

Sarajevo je dobro započelo novu sezonu u prvenstvu ostvarivši maksimalan učinak u prva dva kola i nadaju se nastavku niza

Nogometaši Sarajeva, koje vodi osječki strateg Zoran Zekić, u poenedjeljak na Koševu dočekuju ekipu GOŠK-a utakmicu trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a baš se danas očekuje službeno predstavljanje novog trenera kluba iz Gabele - Danijela Pranjića. Tako ćemo u ponedjeljak u BiH zapravo imati hrvatski okršaj, osobito uzmemo li u obzir i sve bivše HNL igrače koji će sudjelovati.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sarajevo je dobro započelo novu sezonu u prvenstvu ostvarivši maksimalan učinak u prva dva kola i nadaju se nastavku niza, ali trener Sarajlija, Zoran Zekić ističe da dočekuju opasnog protivnika.

"Nadam se da nitko ne razmišlja o laganoj situaciji. Gledao sam ih protiv Zrinjskog gdje je GOŠK zaslužio u prvom poluvremenu s vodstvom otići na odmor. Trebamo biti trezveni, pametni i skoncentrirani."

Novi napadač Sarajeva Aldin Turkeš nije u situaciji kao Dani Olmo u Barceloni. Naime, Zekićev igrač je registriran, fizički spreman, ali da se treba malo priviknuti.

"Ne želimo raditi neki pritisak na njegov organizam i psihu. Mustafić je napokon sa nama, u punom treningu, Đuričković i Duraković nažalost nisu. Imamo još četiri treninga do ponedjeljka. Nadam se da će sve biti u redu do kraja. Uvijek više razmišljamo o onima koji su na dispoziciji", istaknuo je trener Sarajeva.

Osvrnuo se Zekić i na rezultate Borca i Zrinjskog u europskim natjecanjima ističući da je njihov dalji plasman velika stvar i da je otvorila oči mnogima u regiji kada je u pitanju bh. nogomet.

"Pratio sam i hrvatske klubove, nisu se proveli baš najbolje, a to je nama svima u klubu još jedno upozorenje koliko je ova liga zeznuta, moramo biti spremni, utakmica je puna izazova i zamki", rekao je Zekić.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zoran ZekićFK Sarajevobosna i hercegovinaBiH Premier ligaDanijel PranjićGOŠK Gabela

Ostale Vijesti