Tomo Ničota/Germanijak
Tomo Ničota/Germanijak

ViDEO Zbog nevremena otkazana utakmica Dinamo-Besiktas! Neće se uopće igrati

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.07.24. | 17:36

Vremenski uvjeti nisu dopustili odigravanje Dinamove pripremne utakmice u Lendavi

Utakmica Dinama i Besiktasa u Lendavi, koja je trebala početi u 17.30 sati, otkazana je zbog jake oluje, tuče, grmljavine, vjetra... javlja i snimio je Germanijakov reporter iz Slovenije Tomo Ničota.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nevrijeme se malo smirilo, zasjalo je i sunce, ali procijenjeno je da to nisu uvjeti za odigravanje susreta, teren je natopljen i nije bio spreman za igru. Sergej Jakirović nije želio riskirati sa netko ozliiedi, a i grmilo je na sve strane, u takvim uvjetima opasno je igrati nogomet. Utakmica Dinama i Besiktasa neće se uopće ni igrati, Modri su predložili da se igra u nedjelju, Turcima taj termin ne odgovara. Oni su htjeli utakmicu u utirak, ali Dinamo u srijedu igra protiv Krivbasa 2×60 minuta. Tako da od jake provjere protiv Besiktasa neće biti ništa.

Inače, Sergej Jakirović za ovu je utakmicu odredio sljedeći početni sastav (4-2-3-1): Zagorac - Pierre-Gabriel, Theophile, Torrente, Ogiwara - Sučić, Mišić - Špikić, Baturina, Pjaca - Petković. A utakmicu su zbog poštede trebali propustiti Rog i Kačavenda, te zbog ozljeda Nevistić (leđa) i Hoxha (tetiva).

Video nevremena pogledajte ispod. (G, T. N.)



Tagovi

GNK DinamoBesiktaspripreme

Ostale Vijesti