Goran Stanzl / Pixsell
Goran Stanzl / Pixsell

VIDEO Zaboravljeni Azer: Emreli fantastično zabio, prvi put nakon odlaska iz Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.04.23. | 20:47

Prvijenac je dočekao u petoj utakmici.

Početkom veljače 2022. godine, Dinamo je iz varšavske Legije doveo Mahira Emrelija, standardnog reprezentativca Azerbajdžana i nekadašnju veliku zvijezdu Qarabaga. Iza njega je bila solidna epizoda u Poljskoj, ali na Maksimiru se nije najbolje snašao.

Doduše, konkurencija u napadu bila mu je prilično žestoka i Emreli se nije uspio nametnuti Anti Čačiću. Za Dinamo je odigrao ukupno 23 utakmice i postigao pet golova, prije nego što su ga Modri početkom veljače poslali na posudbu u turski Konyaspor.

U novoj sredini do danas je odigrao četiri utakmice, od čega dvije u početnoj postavi, ali prvijenac je dočekao tek u petom nastupu. U dvoboju 30. kola turskog prvenstva, Konyaspor u ovim trenucima igra protiv Adane, a Emreli je fantastično pogodio u 40. minuti. Azerbajdžanac je sve sam napravio – prvo je kod aut linije oduzeo loptu protivniku, sjurio se prema kaznenom prostoru i potom krasno pogodio suprotni kut s otprilike 18 metara.

Gol Emrelija možete pogledati OVDJE. (Sportklub)

Konyaspor se nakon 29 odigranih utakmica nalazi na mjestu prvenstvene ljestvice. Spomenimo i da Emreliju društvo novoj svlačionici pravi hrvatski tercet – Robert Murić, Domagoj Pavičić i Niko Rak. (I.M.)



Tagovi

Mahir EmreliTurskaKonyasporAdanaspor

Ostale Vijesti