Screenshot
Screenshot

VIDEO Veliki preokret na OI: Poništen gol Argentine, Maroko slavio pred praznim stadionom!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.07.24. | 19:37

Kakvo otvaranje nogometnog turnira na Olimpijskim igrama...

Nevjerojatno otvaranje Olimpijskih igara u Parizu, odnosno Saint Etienneu u kojem je odigrana jedna od prve dvije utakmice nogometnog turnira, koji je počeo u srijedu, dva dana prije službene ceremonije otvaranja turnira, svjedočili smo pravoj drami. Argentina je nadoknadila zaostatak od 0-2 i u 106 minuti utakmice, odnosno 16. minuti sudačkog dodatka, zabila za 2-2 nakon jedne prilično konfuzne i nesvakidašnje akcije.

Gol Argentine za 2-2 možete pogledati OVDJE (HTV).

Mnogobrojni navijači Maroka nakon pogotka su počeli bacati predmete po argentinskim igračima, neki su čak i uletjeli u teren te je intervenirati bila primorana i interventna policija koja je poslala igrače u svlačionicu te, posljedično, ispraznila tribine.

No, dvoboj nije bio završen, već suspendiran, odnosno posljednje tri minute utakmice još su trebale biti odigrane! Ne samo to, nego se u međuvremenu oglasio i VAR i ispostavilo se da je pogodak Cristiana Medine bio neregularan zbog zaleđa te je, nakon što je utakmica dva sata kasnije nastavljena, gol i poništen nakon što je sudac pregledao VAR snimku.

Potom su odigrane posljednje tri utakmice pred praznim gledalištem, Argentina ovaj put nije slavila i Maroko je stigao do velike i na kraju se ispostavilo zaslužene pobjede.

No, kakve će biti posljedice za Marokanski nogometni savez, kao i organizatora utakmice, zbog divljanja navijača u ovom trenutku još nije poznato.


Tagovi

Argentinska nogometna reprezentacijamarokanska nogometna reprezentacijaPariz 2024Olimpijske igre

Ostale Vijesti