VIDEO: Van Persie izgubio volju za nogometom u Fenerbahčeu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.10.15. | 13:03

Je li novi transfer Van Persieja na pomolu?

Nizozemski reprezentativac i član turskog Fenerbahčea Robin Van Persie ne proživljava najljepše trenutke svoje bogate nogometne karijere. Početkom ljeta ove godine potpisao je za turskog velikana, napustivši Manchester United nakon tri sezone provedene na Old Traffordu.

Gledajući statistiku, ide mu vrlo dobro u turskoj Superligi. Upisao je sedam nastupa, postigao je tri pogotka, a zabilježio je i jednu asistenciju.

No, posljednjih je tjedana došlo do velikog preokreta. Nizozemac se pronašao na klupi za pričuve u posljednja tri ligaška susreta. Zanimljivo, u dva je navrata nakon samo par minuta zatresao protivničku mrežu, ali ni to nije bio dovoljno čvrst razlog da iz prve postave izgura Lazara Markovića, Nanija ili Fernandaoa.

Dakako, sve je to utjecalo na RVP-ja koji djeluje kao da je izgubio volju za nogometom. U posljednjem ligaškom susretu protiv Akhisara, turske kamere su zabilježile njegovo hladnokrvno promatranje slavlja svoje momčadi. Bilo je to tijekom pogotka Fernandaoa za vodstvo svoje momčadi.

Da to nije slučajnost, potvrđuje i snimka s treninga Fenera, gdje Nizozemac djeluje potpuno nezainteresirano.

Je li novi transfer Van Persieja na pomolu?

(Foto: Screenshot)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!     


Tagovi

FenerbahçeRobin van Persie

Ostale Vijesti