Alessio Marini/LiveMedia / ipa-a/IPA
Alessio Marini/LiveMedia / ipa-a/IPA

VIDEO Uvjerljiva pobjeda Bologne, Nikola Moro sjajno zabio i asistirao

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.04.23. | 14:11

Odlična partija bivšeg hrvatskog reprezentativca.

U prvoj utakmici današnjeg programa Serie A, Bologna je na svojem Renatu Dall'Ari uvjerljivo svaldala Udinese s 3:0, a jedan od junaka domaćeg sastava bio je povremeni hrvatski reprezentativac Nikola Moro koji je u 12. minuti utakmice fantastično zabio s ruba kaznenog prostora za 2:0 vodstvo svoje momčadi, a u trećoj minuti nastavka 'odložio' je loptu za Musu Barrowa (koji je asistirao za prethodna dva pogotka), a koji je lijepo-plasiranim udarcem zabio za konačni rezultat.

Bologna je povela u 3. minuti nakon što je Stefan Posch gromovito odapeo s 25 metara i zabio jedan od najljepših pogodaka sezone.

Golove s utakmice Bologna - Udinese (3:0), na čija prava polaže Arena Sport možete pogledati OVDJE.

Nikola Moro utakmicu je napustio u 70. minuti, a prema Sofascoreu bio je najbolji igrač utakmice s ocjenom 8.5. Osim gola i asistencije imao je 21 od 25 točnih dodavanja, od čega tri od četiri duge lopte. Moro je zabilježio oba uspješna driblinga, a osvojio je šest od devet duela.

Bologna je ovim trijumfom prekinula seriju od tri utakmice bez pobjede i preskočila je Udinese na prvenstvenoj ljestvici. Bologna je sada osma, a Udinese 10. (nr)



Tagovi

Serie ABolognaNikola Moro

Ostale Vijesti