REUTERS/Stephane Mahe
REUTERS/Stephane Mahe

VIDEO Uvjerljiva domaća pobjeda Rennesa, Lens i Lyon remizirali

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.09.24. | 22:48

Rennes je time ostvario drugu pobjedu u sezoni, a Montpellier treći poraz

U prvom nedjeljnom susretu četvrtog kola francuske Ligue 1 Rennes je ostvario uvjerljivu domaću pobjedu, s 3-0 je nadigrao Montpellier.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rennes je time ostvario drugu pobjedu u sezoni, a Montpellier treći poraz, s tim da Montpellier još uvijek čeka premijerno slavlje. Rennes je veliki dio puta prema tri boda prevalio u prvih 45 minuta nakon kojih je vodio 2-0. Strijelci su bili Blas u 24. i Kalimuendo u 35. minuti.

Sve je zaključeno nakon sat vremena igre kada je danski nogometaš Grönbaek postavio konačnih 3-0. S 13 primljenih pogodaka Montpellier ima najslabiju obranu u Ligue 1.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Nogometaši Toulousea dočekali su prvu pobjedu u novoj sezoni francuske Ligue 1, u domaćem ogledu četvrtog kola svladali su Le Havre 2-0. Toulouse je suparnika slomio u posljednjih dvadeset minuta susreta. Prvo je Gabonac Babicka u 70. minuti doveo domaćina u vodstvo, a pobjedu je potvrdio Gboho golom u 86. minuti.

Nakon dvije pobjede i remija prvi poraz u novoj sezoni doživio je Nantes. Kao gost je Reims pobijedio kod Nantesa 2-1. Nantes je poveo golom Douglasa u 28. minuti, ali domaće veselje nije dugo trajalo jer je u 34. za 1-1 zabio Munetsi. Šok za domaće navijače uslijedio je u nadoknadi, Nakamura je u 91. minuti zabio za preokret i 2-1 slavlje gostiju.

Uz remi 1-1 je završio ogled Strasbourga i Angersa, čime je Angers osvojio prvi bod u sezoni. Strasbourg je poveo golom Nanasija u 31. minuti, dok je u 62. izjednačio Dieng. Goste je poraza spasio okvir vrata u 89. minuti.

U posljednjem ogledu četvrtog kola francuske Ligue 1 nogometaši Lensa i Lyona su odigrali bez golova.

Lens je time zadržao niz bez poraza, nakon četiri odigrana susreta ima dvije pobjede i dva remija te se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice. Lyonu je ovo bio prvi ovosezonski remi, a cijelu je utakmicu za goste odradio hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car.



Tagovi

RennesMontpellierLigue 1

Ostale Vijesti