VIDEO: Trećeligaš izbacio Borussiju, Bayern prošao nakon penala, Drmić tragičar!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.04.15. | 23:36

Uzbudljive su bile utakmice četvrtfinala njemačkog nogometnog Kupa. U obje su o prolazu u polufinale morali odlučivati penali.

Najuzbudljivije je bilo u susretu u Leverkusenu između Bayera i Bayerna u kojem nakon regularnih 90 minuta nije bilo golova. Mreže se nisu tresle niti u produžetku, pa se o prolazu moralo odlučivati kaznenim udarcima.

Pucalo se devet penala, a jedini promašaj je zabilježio nesuđeni član 'Vatrenih' Josip Drmić, koji je nakon što je Müller bio precizan, nije uspio svladati Neuera. Do kraja su svi zabijali, za domaćine Bender, Castro i Calhanoglu, ali Lewandowski, Alonso, Götze su također bili precizni, a na kraju 5:3 pobjedu i prolaz u polufinale, Guardiolinoj je momčadi donio Alcantara.


Tin Jedvaj nije igrao za Bayer, ali je zbog komentara s klupe, dobio žuti karton u 117. minuti.

U drugoj utakmici lude večeri u Njemačkoj Bayernove sreće nije bila trećeplasirana momčad Bundeslige, Borussia Monchengladbach koju je s ukupnih 2:1 izbacio trećeligaš Arminia. Nakon 90. minuta igre bilo je 1:1. Junglas je doveo domaćine u vodstvo u 26. minuti, a izjednačio je Kruse iz penala u 32. minuti.

Za Borussiju su tragičari bili Raffael i Traore koji nisu uspjeli poentirati s bijele točke. Kod domaćina je bio neprecizan Lorenz, ali je s 5:4 polufinale ipak izborila momčad iz Bielefelda, inače vodeća momčad treće njemačke lige.

Ranije su polufinale njemačkog Kupa izborili Borussia Dortmund i Wolfsburg.

 (Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

BayernBorussia MönchengladbachArminianjemački kupBayer Leverkusen

Ostale Vijesti