VIDEO: Trampa na relaciji Villarreal - London, Topnicima stiže vođa obrane!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.01.15. | 10:38

Menadžer Arsenala Arsene Wenger potvrdio je da je dogovor s braničem Villarreala, Gabrielom Paulistom pred realizacijom.

'Žuta podmornica' je objavila da je postignut dogovor s klubom iz Premiershipa i da 24-godišnjak za oko 20 milijuna eura, stiže u London. Španjolci tvrde kako zauzvrat na posudbu u Villarreal dolazi napadač 'Topnika', 22-godišnji Joel Campbell.

„Paulista ima dobar potencijal“, smatra menadžer Arsenala Arsene Wenger, koji je uvjeren da će transfer biti realiziran tijekom današnjeg dana. 'Topnici' prije toga moraju osigurati radnu dozvolu za Brazilca, koji je u Villarreal stigao 2013. godine, iz brazilske Vitorije. Nakon 3:2 pobjede 'Topnika' protiv Brightona u FA kupu Wenger je istaknuo:

Paulista je središnji branič, ali može igrati i na krilima. Visok je i ima dobre šanse da se prilagodi na engleski nogomet. U njemu vidim dobar potencijal.“, rekao je Wenger.

Napadač Arsenala Campbell je pak s druge strane izjavio kako je jako uzbuđen zbog nove prilike koja mu se pruža. Dolazi na posudbu u Villarreal do kraja sezone.

Campbell je Arsenal pojačao 2011. godine iz kostarikanskog Deportivo Saprissa SAD. Od tada je bio na posudbama u francuskom Lorientu, španjolskom Real Betisu i grčkom Olympiacosu.

Pomogao je Kostariki da izbori četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Brazilu prošlog ljeta i ove je sezone zabilježio deset nastupa za Arsenal ali nije uspio postići pogodak.

 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Gabriel PaulistaArsene WengerArsenalVillarreal

Ostale Vijesti