REUTERS/Scott Heppell
REUTERS/Scott Heppell

VIDEO Svrake zaustavile Građane, Gvardiol je zabio, ali Haaland nije

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.09.24. | 15:33

Drugi remi zaredom Guardioline momčadi u Premier ligi

Newcastle United zaustavio je Manchester City, prikočio vodeću momčad engleskog prvenstva do ovog, šestog kola, što je drugi remi zaredom Građana u Premier ligi. Erling Haaland je nakon 10 pogodaka u pet utakmica ostao ‘suh’, imao samo jednu (polu)priliku u sudačkoj nadoknadi, glavom, no ostalo je 1-1.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Manchester City je poveo u 35. minuti pogotkom hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola i to u maniri Andreja Kramarića, Brune Petkovića ili Mislava Oršića.

Joško se ubacio iz drugog plana u kazneni prostor, primio Grealishovu loptu te znalačkim lažnjakom izbacio suparnike iz ravnoteže te pogodio kroz noge drugog braniča Newcastlea u daljji donji desni kut.

Domaći su izjednačili iz kaznenog udarca u 58. minuti. Anthony Gordon je pobjegao kroz zamku zaleđa gostiju, vratar Ederson ga pri intervenciji srušio (I zaradio javnu opomenu), a engleski reprezentativac sam je izveo kazneni udarac I pogodio suprotnu stranu od koje se bacio Brazilac na vratima engleskog prvaka.

Unatoč dominaciji Cityja I kontrama domaćina rezultat se više nije mijenjao, a oba hrvatska reprezentativca, strijelac Gvardiol i Mateo Kovačić, ostali su do kraja u igri.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).




Tagovi

NewcastleNewcastle UnitedManchester CityPremier ligaJoško GvardiolMateo KovačićPep Guardiola

Ostale Vijesti