VIDEO Svi se ustali čestitati kapetanu, on poručio: „Pred nama, mislim, vama je velika budućnost“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 09.09.24. | 20:00

Luka je imao dva razloga za slavlje

"Kapetane, sretan ti rođendan u ime svih. Ako dragi Bog da, da nas još ovako vodiš i budeš s nama - završio je Dalić, a u tome trenutku se gromoglasni pljesak prolomio svlačionicom. I došao je trenutak da slavljenik, kapetan i legenda kaže nešto nakon nove čarolije", rekao je izbornik Zlatko Dalić među svojim sjajno raspoloženim igračima u svlačionici nakon pobjede nad Poljskom u Ligi nacija, prepuštajući mikrofon Luki Modriću, slavljeniku i strijelcu pobjedničkog pogotka.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Hvala vam na čestitkama. Ovako se igra za Hrvatsku i ovako se bori. Pred nama je, odnosno pred vama je velika budućnost", rekao je Luka pa prasnuo u smijeh, a onda je dodao:

"Treba ovako nastaviti, ovo je putokaz i moramo pokazati da imamo pravu ekipu. Treba vjerovati i nastaviti ovako u velike pobjede."

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod:



Osvrnuo se izbornik Dalić i na samu utakmicu u svom govoru:

"Dečki, čestitam vam na pobjedi. Kapa do poda za ovo što ste odigrali, bila je to muška utakmica. Jako dugo nismo bili ovakvi, to je pravi put Hrvatske. Za sve vas dokaz da smo na dobrom putu i da će Hrvatska opet biti to što je bila. Vjerujte u sebe. Ovo je bilo jako dobro Kad nam se vrate dečki koji fale, ovo će biti top. Samo vjera u sebe, ljubav i emocija koje imate. Idete svojim klubovima, sretan vam put svima, odmorite se i vidimo se opet za 20 dana", kazao je izbornik.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Luka ModrićHNSHrvatski nogometni savezLiga nacija

Ostale Vijesti