OFK Međiđa (Facebook)
OFK Međiđa (Facebook)

VIDEO Sudac u BiH svirao penal pa ga brutalno pretukli: "Nogomet je definitivno ugašen"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.04.24. | 16:14

Sudac se uspio izvući iz teške situacije, no onda je morao ostati pet sati u prostorijama stadiona jer su ga ispred čekali ljutiti navijači Međiđe

Derbi susret 21. kola Prve lige Tuzlanskog kantona između OFK Međiđa i NK Trebava prekinut je u 80. minuti pri rezultatu 1-0 za domaće, nakon napada na suca. Razlog prekida bio je napad na glavnog suca Zamira Kurbašića iz Gradačca, koji je, prema izvještajima službenih osoba s utakmice, brutalno pretučen.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Potvrđuje to i zapisnik s utakmice objavljen u Cometu. Delegat je bio Samir Džibrić iz Lukavca.

“U 80. minuti dogodio se incident kada je sudac Zamir Kurbašić dosudio kazneni udarac za gostujuću momčad. Tom prilikom mu je domaći golman Muhamed Haskić psovao majku, a sudac mu je pokazao crveni karton, nakon čega ga je domaći golman udario nogom u predjelu noge ispod koljena, a osoba koja je nosila prsluk i nije bila na redarske liste, Muhidin Brkić utrčao je u teren zajedno s još jednom NN osobom i u toj gužvi fizički napao glavnog suca."

“Muhidin Brkić ga je udario šakom u trbuh, a potom i nogom u lice dok je glavni sudac bio na zemlji. Osoba NN ga je udarila šakom u predjelu rebara”, stoji u zapisniku utakmice, uz napomenu da je golman Haskić isključen zbog nasilničkog ponašanja, te da će sve biti “detaljnije u izvješću delegata”.

Sudac Kurbašić je morao ostati pet sati u prostorijama stadiona jer su ga ispred čekali ljutiti navijači Međiđe. SportSport je objavio snimku u kojoj sudac oko 22 sata uz veliku policijsku pratnju napušta stadion. Međiđa se nakon svega oglasila na Facebooku:

"Sport u našoj državi nikad neće izaći iz crnog blata. Danas je definitivno nogomet ugašen. Kurbašić Zamir, neka ti je na sramotu, ako uopće znaš što je to. Toliko od nas. Više nikad u ovoj jadnoj Prvoj ligi TK. Fuj."


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Sudacvideo sudacbosna i hercegovina

Ostale Vijesti