Tomo Ničota/Germanijak
Tomo Ničota/Germanijak

VIDEO Stotinjak navijača pozdravilo Modre. Prvi trening Torrentea, tu je i Rukavina

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.07.24. | 19:00

Prije treninga, za razgovor je bio dostupan Sandro Kulenović, koji je najavio pohod na dvostruku krunu i grupnu fazu Lige prvaka

Dinamo je u petak otvorio trening za javnost, točnije, za svoje članove, skupilo se na Hitrec-Kacianu stotinjak navijača. Zaradili su igrači pljesak prilikom izlaska na teren, nekoliko skandiranja, a onda su se okrenuli ozbiljnom radu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Treba spomenuti da su u dvorani ostali ozlijeđeni Moharrami i Stojković te Emreli, koji je na odlasku, nema reprezentativaca Pjace, Petkovića, Baturine i Hoxhe.

Prvi trening s Modrima odradio je Raul Torrente, tu je i Lukas Kačavenda, ali i Gabriel Rukavina, koji bi trebao ići u Rijeku. Nije bio na popisu za pripreme, ali eto ga u Maksimiru.

Prije treninga, izjavu je dao Sandro Kulenović.

"Krenuli smo s pripremama, ali i dalje su nam u glavi scene s dočeka na Trgu i proslave naslova prvaka. Osjeti se u Zagrebu za grad živi za Dinamo, drago mi je se to vratilo. Stvarno je lijepo biti igrač Dinama. Ciljevi u novoj sezoni su dvostruka kruna i plasman u Ligu prvaka."

Prošla sezona bila je dosta turbulentna.

"Dinamo je naviknuo ljude na naslove i dominaciju, Normalno je da se dogodi jedna sezona u kojoj ne ide sve po planu, ali smo to uspjeli izvući kako samo mi to znamo, uz pomoć našeg pobjedničkog mentaliteta. Od ove sezone želimo krenuti tako od prve utakmice.

Prije nekoliko dana, član maksimirske svlačionice ponovno je postao Marko Pjaca.

"Svi znamo tko je Marko Pjaca. Ogromno je pojačanje za nas."

Kulenović je uoči sezone potpisao novi ugovor.

"Počašćen sam što je klub prepoznao moj rad na terenu i izvan njega. Ja sam u službi kluba uvijek i kada mi je Dinamo ponudio novi ugovor, za mene nije bilo nikakve dvojbe", zaključio je Kulenović. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLDinamo ZagrebGNK DinamoRaul TorrenteGabriel RukavinaSandro Kulenović

Ostale Vijesti