Screenshot Twitter
Screenshot Twitter

VIDEO Štimac nakon isključenja: “Ja sam ratnik, učinit ću to ponovno za moje dečke”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 22.06.23. | 11:12

Indija brani naslov prvaka Južne Azije

Indijska nogometna reprezentacija je prvi put nakon 1977. godine pobijedila Libanon, napredovala do 98. mjesta na Fifinoj ljestvici, bit će u 2. jakosnoj skupini ždrijeba azijskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026., a navijači Plavih tigrova su u deliriju i slave izbornika, Hrvata Igora Štimca (55).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Indijska nacionalna vrsta je, naime, upravo osvojila Interkontinentalni kup na domaćem terenu, svladavši Mongoliju (2-0), Vanatu (1-0) te u finalu Libanon (2-0), s kojim je prethodno u skupini igrala 0-0. No, vremena za slavlje nije bilo puno jer već je počeo novi turnir na kojem Štimčevi izabranici brane naslov prvaka Južne Azije. U prvom kolu svladala je Indija svog najvećeg političkog suparnika, Pakistan, 4-0, iako je njen izbornik isključen u 45. minuti (pri 2-0).

Naime, nakon što je rukom zaustavio izvođenje pakistanskog ubačaja sa strane, očito smatrajući da je lopta trebala biti za njegovu momčad, Štimac je pokušao izbiti loptu iz ruku suparničkog igrača pa ga je sudac odmah udaljio s klupe.

"Nogomet je strast, osobito kad branite boje vaše zemlje. Možete me voljeti ili mrziti nakon mog ponašanja jučer, ali ja sam ratnik i učinit ću to ponovo budem li morao zaštititi naše dečke protiv nepravednih odluka", poručio je bivši hrvatski izbornik prekon svog profila na Twitteru.


Sljedeći suparnik Plavim tigrovima je Nepal (subota), a posljednji u skupini Kuvajt (utorak). Službeno se još ne zna, ali protiv Nepalaca stasitog Metkovca, popularnog Princa od Indije, neće biti na klupi... (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

indijska nogometna reprezentacijaIgor Štimac

Ostale Vijesti