Screenshot
Screenshot

VIDEO Spektakl! Sučić uputio čuvara na šetnju starom Vlaškom pa majstorski zabio za vodstvo Plavih!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 02.10.24. | 22:06

Dinamova mladost osigurala je Plavima minimalno vodstvo prije odlaska na predah.

Iako sigurno postoje oni koji su u tim trenucima već napustili tribine kako bi prvi bili u redu na šanku za vrijeme 15-minutne pauze, dotična gospoda nikada si neće oprostiti taj lucidan potez zbog onoga što su propustili u trećoj minuti dodanog vremena prvog poluvremena u drugom kolu grupne faze Lige prvaka na Maksimiru.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Na prvu, kad je tek krenula utakmica, mnogi su istaknuli 'bit će ovo nula'. Teren je težak, a kako je Dinamo započeo utakmicu s pet braniča, njihovo se mišljenje moglo shvatiti…

Ali nešto se pitalo Martina Baturinu i Petra Sučića, a Dinamova mladost osigurala je Plavima velikih 1-0 pred sam kraj prvog dijela!

Baturina je fenomenalno napao prostor nakon jedne dubinske lopte Mišića koji je iz svojeg 16-erca odigrao sjajno dodavanje za plavu desetku. Mladić koji je budućnost, a i sadašnjost hrvatskog nogometa, nije se 'prestrašio situacije', već je rutinski primirio loptu, okrenuo se na svoju jaču nogu pa onda na drugoj strani potražio Sučića koji je izvrsno ispratio cijelu akciju. U trenutku kad je Mišić odigrao dodavanje za Baturinu, Sučić je bio na kojih 35 metara od svojeg gola, što je važno spomenuti u kontekstu svega onoga što je uslijedilo.

Baturinino dodavanje, po iznimno teškom terenu i to pred sam kraj poluvremena, bilo je filigranski precizno, s tim da je prava majstorija tek onda uslijedila.

Sučić je prvo uputio svojeg čuvara na šetnju starom Vlaškom, a onda kulerski, rutinski, kao ne tako davno Falcao, David Villa ili pak Samuel Etoo, prebacio gostujućeg čuvara kao da se u takvim situacijama nalazi u svakoj utakmici.

Parafrazirat ćemo jednu poznatu englesku nogometnu izreku i reći da je Petar Sučić upravo demonstrirao da on može sve što treba napraviti u hladnoj kišnoj noći u Zagrebu!

Majstoriju Petra Sučića za vodstvo Dinama pogledajte OVDJE (Arena Sport).

Tekstualni prijenos utakmice pratite OVDJE. (G)



Tagovi

Petar SučićDinamo ZagrebLiga prvaka

Ostale Vijesti