Screenshot
Screenshot

VIDEO Službeno: Osijek ima novog trenera, poznata i duljina ugovora

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 12.06.24. | 08:27

Mister će biti predstavljen javnosti na konferenciji za medije koja je zakazana u 11 sati na Opus Areni.

Ono što se već neko vrijeme znalo, sada je službeno potvrđeno - Federico Coppitelli novi je trener Osijeka!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na službenim stranicama kluba ove je srijede osvanuo kratki video u kojem se vidi da je talijanski stručnjak zajedno sa svojim stručnim stožerom stigao na Opus Arenu gdje ih je dočekao sportski direktor kluba Jose Boto.

„Benvenuto Federico“, kratko piše u opisu videa, a službenom predstavljanje novog trenera na konferenciji za mediji bit će ove srijede na Opus Areni s početkom u 11 sati.

Iako se već neko vrijeme može pročitati kako je Jose Boto prije Copitellija dogovorio dolaske Luke Jelenića i Marka Solde, na kraju se ispostavilo kako je talijanski stručnjak njegov prvi 'službeni' potpis za nadolazeću sezonu. Inače, prema informacijama Germanijaka, osim Solde i Jelenića, priča oko Čavline je i dalje 'živa', u Osijeku vjeruju da će pronaći model po kojem bi jedan od najboljih mladih vratara u Hrvatskoj sljedeće sezone bio njihova jedinica, ali isto tako valja spomenuti kako put Opus Arene sigurno neće ići Branimir Kalaica ni Filip Čuić o čijim se dolascima špekuliralo prethodnih tjedana. Štoviše, Kalaica nikada nije bio opcija, dok se o Čuiću jedno kraće vrijeme razmišljalo, ali su na kraju u bijelo-plavom taboru odlučili kako prema igraču i njegovom agentu neće ići s ponudom.

No, vratimo se novom treneru Osijeka. On na Opus Arenu stiže iz mlade momčadi Leccea, uglavnom prakticira 4-3-3 i 4-2-3-1 sustav, a zanimljivo je kako su kroz njegove ruke, dok je radio u mlađim uzrastima Rome, prošli igrači kao što su Scamacca te Pellegrini.

Prema informacijama Germanijaka, Mister je, zajedno sa svojim stožerom, s Osijekom potpisao dvogodišnji ugovor, a detalji će biti prezentirani na konferenciji za medije.

"Prvi su mi dojmovi iznimno dobri, ovo je zaista fantastično mjesto! Ono što sam do sada vidio na razini je velikih europskih klubova, pogotovo što se tiče uvjeta za rad koji su vrhunski. Sretan sam što sam ovdje i veselim se svim zajedničkim izazovima", kratko je navijačima poručio novoimenovani šef stručnog stožera NK Osijek.



Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

OsijekFederico CoppitelliHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti