REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann

VIDEO Službeno: Kylian Mbappe objavio da odlazi iz PSG-a

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.05.24. | 20:30

Parižani su ga doveli za 180 milijuna eura, Mbappe im se odlučio zahvaliti odlaskom bez odštete

Ono što se već dugo nagađalo, pa čak i sa priličnom sigurnošću znalo, večeras je dobilo i službenu potvrdu - Kylian Mbappe potvrdio je da napušta Paris Saint-Germain na kraju sezone.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Objavio je to u videozapisu koji je podijelio na društvenim mrežama, a u kojem se oprostio od pariškog kluba.

Mbappe će u nedjelju u prvenstvenoj utakmici protiv Toulousea posljednji put kao igrač PSG-a istrčati na Park prinčeva!

"Htio sam vam se obratiti. Uvijek sam govorio da ću vam se obratiti kad budem imao nešto za reći. Htio sam svima reći da je ovo moja posljednja godina u PSG-u. Ugovor neću produžiti i avantura je došla svom kraju. Zadnju utakmicu ću odigrati na Parku prinčeva u nedjelju. To će biti utakmica prepuna emocija jer sam već godinama tu i bila mi je čast biti dio najvećeg francuskog kluba", poručio je Mbappe.

"Puno je tu emocija, puno je tu godina u kojima sam imao priliku i veliku čast biti član najvećeg francuskog kluba i jednog od najboljih klubova na svijetu, koji mi je omogućio moje prvo iskustvo u klubu s puno pritiska. Također mi je omogućio da rastem kao igrač pored nekih od najboljih u povijesti, da upoznam puno ljudi i odrastam kao čovjek sa svom slavom koju sam stekao i svim greškama koje sam napravio", dodao je Mbappe.

Mbappe nije otkrio u kojem će klubu nastaviti karijeru, jedino je rekao da napušta Francusku, što je ionako bilo logično. Najveći svjetski mediji, kao i najupućeniji transfer stručnjaci i insajderi, već mjesecima pišu kako je prelazak Mbappea u Real Madrid gotova stvar.

Tako će Mbappe nakon šest godina napustiti PSG bez odštete, kao slobodan igrač. A prije šest godina su za njegovo dovođenje iz Monaca platili nestvarnih 180 milijuna eura. Mbappe im se odužio s čak 255 golova i 108 asistencija u 305 utakmica za PSG, no podno Eiffelovog tornja ipak nije uspio donijeti trofej pobjednika Lige prvaka, jedini koji bi njegov mandat u PSG-u u potpunosti označio kao uspješan. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ligue 1Paris Saint-GermainPSGKylian Mbappé

Ostale Vijesti