REUTERS/Molly Darlington
REUTERS/Molly Darlington

VIDEO Službeno: Dejan Lovren Crno-bijeli!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 11:51

Lovren se nije uklapao u klupsku politiku Lyona, a već je prošle sezone češće sjedio na klupi za pričuve nego li boravio na travnjaku

Prošlog tjedna su grčki PAOK i hrvatski nogometaš Dejan Lovren dogovorili sve detalje, a u ponedjeljak je klub iz Soluna i službeno predstavio Lovrena kao novog člana svoje momčadi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U PAOK je Lovren došao iz Lyona koji je s hrvatskim stoperom dogovorio raskid posljednje godine ugovora. Lovren se nije uklapao u klupsku politiku, a već je prošle sezone češće sjedio na klupi za pričuve nego li boravio na travnjaku.

Profesionalnu karijeru 35-godišnji Lovren je počeo u zagrebačkom Dinamu čiji je dres nosio od 2006. do 2010. godine, a usporedno je na posudbi igrao u zaprešićkom Interu. Potom je otišao u Lyon, pa preselio u englesku Premier ligu gdje je bio član Southamptona i Liverpoola. Od 2020. godine je igrao za ruski Zenit, dok je drugi put u karijeri u Lyon došao tijekom 2023. godine.

Za hrvatsku reprezentaciju je odigrao 78 utakmica te je postigao pet pogodaka. Bio je član reprezentacije koja je 2018. godine osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, kao i što je četiri godine kasnije osvojio broncu u Kataru.

U PAOK-u je od ranije hrvatski reprezentativni vratar Dominik Kotarski, a momčad iz Soluna je trenutačno na diobi prvog mjesta ljestvice grčkog prvenstva s Olympiacosom.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina)



Tagovi

Dejan LovrenPAOKgrčka nogometna liga

Ostale Vijesti