VIDEO: Slovenski sudac naljutio navijače Rome - preuredili mu stranicu na Wikipediji

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.05.18. | 08:24

Strašne greške.

Slovenski sudac Damir Skomina nije imao svoj dan jučer u Rimu. Polufinalni ogled Lige prvaka između Rome i Liverpoola obilježilo je mnoštvo golova, ali i njegove greške. Skomina nije dobro procijenio situacije na oba kraja terena, oštećene su obje momčadi, ali je logično da su se nakon utakmice bunili igrači i dužnosnici Rome. Posebno su bili ljuti na, po njima, dva nedosuđena jedanaesterca za Romu – u 49. minuti kada je Karius srušio Džeka u šesnaestercu iako je prije toga Skomina svirao zaleđe.

Druga sporna situacija dogodila se u 63. minuti kada je El Shaarawy uputio loptu prema golu, a nju je rukama 'obranio' Alexander-Arnold. No, sudac je i u ovoj situaciji ostao nijem.

„Jasno je da nam pod hitno treba VAR u Ligi prvaka. Znam da je sucima teško, ali je stvarno ponižavajuće da smo ispali na ovakav način. Liverpool je sjajna momčad, čestitam im na prolasku u finale, ali ako ne uvedu VAR u Ligu prvaka, opet će se događati ovakve stvari, a to je apsolutna šala“, rekao je predsjednik Rome James Pallotta nakon utakmice.

Još su glasniji bili Romini navijači koji su grmili i na stadionu, ali i na društvenim mrežama nakon utakmice. Sam Skomina dobio je i 'poklon' na svojoj stranici Wikipedije. Pod zanimanje mu je, uz sudac, dodano i 'navijač Liverpoola'. Kasnije je to i uklonjeno, ali printscreen smo uspjeli napraviti...

(Screenshot: Video/Wikipedia)


Tagovi

Damir Skomina

Ostale Vijesti