REUTERS/Kim Soo-Hyeon
REUTERS/Kim Soo-Hyeon

VIDEO Sjajan novi početak u Bayernu, Vidović efektno zabio Tottenhamu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.08.24. | 19:47

Odlična reakcija mladog Hrvata

Nogometapi Bayerna u prijateljskom su dvoboju pobijedili Tottenham s 2-1. Ono što je posebno zanimljivo hrvatskoj publici, vodeći pogodak za Bavarce postigao je Gabriel Vidović, igrač kojeg smo prošle sezone gledali na travnjacima HNČ-a u dresu Dinama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Bavarci su u Seoulu igrali prijateljsku utakmicu protiv Tottenhama, a prvi gol vidjeli smo već u 4. minuti. Vidović je iskoristio nesporazum u obrani Spursa, a zatim vanjskim dijelom kopačke efektno zabio kroz noge Guglielma Vicarija.

Pogodak pogledajte OVDJE (Sportklub)

Drugi pogodak na njemačku momčad zabio je Leon Goretzka, dok je za Tottenham strijelac bio Pedro Porro. Vidović je na terenu bio do poluvremena, kada je napustio travnjak, a 81 minutu za Bayern odradio je Josip Stanišić, još jedan povratnik s posudbe, koji je u utakmicu krenuo na mjestu srednjeg braniča.

Vidović je prošlu sezonu proveo na posudbi u Dinamu. Zagrebački klub to je platio 500 tisuća eura te je ponudio 1.7 milijuna eura kako bi ga otkupio, no Bayern nije prihvatio jer je tražio dvostruko više. Vidović je u Dinamu upisao 40 nastupa, devet pogodaka i četiri asistencije. Ranije u karijeri bio je na posudbi u nizozemskom Vitesseu te je igrao za drugu momčad Bayerna. Za U21 reprezentaciju Hrvatske upisao je 16 nastupa i zabio dva pogotka.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Prijateljska utakmicaprijateljske utakmicepripremepripremne utakmiceGabriel VidovićBayernTottenham

Ostale Vijesti