Screenshot ArenaSport
Screenshot ArenaSport

VIDEO Široki kroz Konjic preko Tarabe, strijelci kadet Hajduka i junior Rijeke, te bivši Bijeli

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.08.24. | 19:19

Trener Toni Karačić je pogodio s pojačanjima ove sezone i radi odličan posao

Široki Brijeg se oporavio od domaćeg poraza u derbiju protiv Veleža te u 4. kolu Premijer lige BiH slavio na gostovanju u Konjicu kod Igmana rezultatom 3-0.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Da će momčad trener Tonija Karačića doći do željenog rezultat nagovijestio je 18-godišnji Filip Taraba koji je sjajno pogodio za 0-1 s više od 25 metara u 41. minuti.

U nastavku su pogodila pojačanja Širokog ove sezone, najprije krilni igrač Domagoj Jelavić (51.) koji je došao iz hrvatskog hita prošle sezone, sastava Zrinski Osječko 1664.

Odlične igre pruža i u Širokom na lijevom krilu, 22-godišnjak je sazrio, jer radi se o igraču koji je ponikao u Hajduku te nakon igranja za kadete otišao u juniore Rijeke, nastupio i za prvu momčad, pa potom u RNK Split, a igrao je još za Cibaliju te sastav Zrinskog. Ovo mu je prvijenac u dresu novog kluba.

Trener Karačić može biti zadovoljan i drugim pojačanjem, iskusnim stoperom Stipom Vučurom koji je postigao pogodak za 3-0 na teškom gostovanju, nekadašnji branič Hajduka pogodio je nakon kornera u 66. minuti. Sažetak pogledajte OVDJE (ArenaSport).

Širokom je ovo druga gostujuća pobjeda, u prvom kolu su iznenadili Željezničar 1-0 na Grbavici. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Igman KonjicŠiroki BrijegFilip TarabaDomagoj JelavićStipe VučurToni KaračićBiH Premijer ligaHNK RijekaHajdukZrinski Osječko 1664

Ostale Vijesti